Jeanette bestilte nyt tæppe på nettet – men da hun åbner pakken og kigger nærmere, får hun et chok

Vi handler mere og mere på internettet – alt fra hårplejeprodukter til bryllupskjoler og møbler er lette at få bragt til sit hjem med få klik, uanset hvor i landet man bor.

Det er oftest billigere end i varehusene, og man slipper for at slæbe på tunge ting selv.

Men alle, som bestiller tøj online, ved nok, hvor svært det kan være at bedømme størrelsen, og nogle gange er man nødt til at sende sine varer retur.

Da Jeanette Johansson fra den svenske by Vara så et flot og frem for alt enormt billigt tæppe på webauktions-siden Tradera, placerede hun straks et bud – og da ingen overbød hende, var tæppet hendes.

“Jeg skulle kun betale 30 kroner, og frakten var på bare syv kroner. Så det var skønt. Jeg var så glad”, siger Jeanette til Aftonbladet.

Jeanette gik ind på forhandlerens side for at se, om der var noget andet for hende. Der var alverdens møbler og en del nips-ting.

Hun bemærkede, at alt var fra det samme mærke, Lundby. Men det det specielle ved netop denne svenske møbelproducent er, at de kun laver indretning til dukkehuse.

Så indså Jeanette, hvorfor tæppet var så billig, og fragten var på blot syv kroner. Men måtten var jo allerede bestilt, så det var bare at vente. Til sidst kom den i en lille fin konvolut.

“Jeg måtte jo vise det, så folk kunne forstå, hvor vanvittigt det er. På billedet lignede måtten et stor persisk tæppe. Det var netop sådan et, jeg ville have. Men sådan blev det ikke”, fortæller hun.

Selv Jeanettes datterm Angelica Håkansson, skreg af grin over fejlen og valgte at dele sin mors fejl på Facebook, hvor hun skriver “Billig fragt var det også”.

Tæppet kom dog i brug, og Jeanette har lært at kontrollere sine køb lidt mere nøje, inden hun bestiller noget på internettet igen.

Det økonomiske “smæk” virker dog ikke til at have været alt for tungt, hvilket var meget heldigt! Men det her er et ret sjovt eksempel på, hvor galt det kan gå, når man handler på nettet!

Tryk på del-knappen nedenfor for at sprede den sjove lille advarsel videre til dine venner!