Jack slår kæmpe brandskid i supermarkedet – nu får kundens reaktion millioner til at grine højt

Livet består af mange alvorlige, triste episoder og andet sørgeligt. Derfor kan man godt have brug for at blive opmuntret med noget letfordøjeligt humor, som mange gange er lidt barnligt. At grine af noget barnligt kan faktisk være noget så herligt.

Det bringer også mine børnebørn og jeg tættere sammen, da vi nogle gange kan have det sjovt med at se det samme. Nogle mener måske, jeg burde vide bedre, men jeg er faktisk lidt ligeglad med, hvad andre mener om netop det. For hvis noget er sjovt og bringer glæde, så har jeg ikke tænkt mig at sige nej.

Netop derfor har jeg også en forkærlighed for skjult kamera eller “pranks”, hvor intetanende personer bliver udsat for sjov og ballade.

For et par dage siden faldt jeg over denne video på nettet, og den fik mig til at grine højt.

For jeg kunne virkelig forholde mig til situationerne i videoen, da man trods alt flere gange selv har stået i situationer, hvor det bobler voldsomt i maven og man har lyst til at slippe gasserne ud, men det er ikke socialt acceptabelt i øjeblikket.

Slår kæmpe brandskid

Så er man nødt til at forsøge at holde trykket tilbage og vente, indtil man er alene eller har fundet et toilet.

I denne video er det en mand ved navn Jack, der er gået ind i et amerikansk supermarked. Med sig har han et lille apparat, der laver meget voldsomme pruttelyde.

Youtube

Han har også taget en kumpan med, der filmer alt med et skjult kamera. Selve “pranken” er ganske simpel i sin udformning og går ud på, at Jack stiller sig ved siden af andre kunder, hvorefter han slår en kæmpe prut.

Prutterne kommer dog fra selve maskinen, han har taget med – men det ved de andre jo ikke.

De andre kunders reaktioner varierer. Nogle få bemærker det slet ikke, andre kommenterer prutterne, mens nogle vælger at flygte fra Jack for at undslippe lugten. Jeg kan faktisk ikke lade være med at grine, når man ser, hvordan nogle af de intetanende kunder reagerer på Jacks brandskid.

Youtube

Det skal siges, at alle involverede efterfølgende har accepteret, at det hele blev offentliggjort i videoen, som er et viralt hit på Youtube.

Nuvel! Nu er det tid til lidt barnlig humor! Se klippet nedenfor og få dig et godt grin!

[arve url=”https://youtu.be/sm32v-vwuiQ” /]

Tøv ikke med at DELE, hvis videoen gav dig et smil på læben!