Internettet laver billeder af Trump med ekstremt lange slips – får det her præsidenten til at eksplodere?

Donald Trump har altid været en kontroversiel mand, som mange har haft stærke meninger om. Men efter at være blevet valgt som USAs 45. præsident er det hele skaleret.

Som verdens måske mest magtfulde mand er han nu konstant i rampelyset.

Trumps værdier og tanker om, hvordan et land skal indrettes, irriterer mange. At bygge en mur mod Mexico er bare et af af flere forslag, som har fået millioner af mennesker til at kritisere ham, men der hersker ingen tvivl om, at den amerikanske præsident tør at være sig selv.

I Trumps nuværende position er man nødt til at vænne sig til opmærksomheden, som han får på flere forskellige måder. Det hele er faktisk så ekstremt, at det næsten kan nå bizarre niveauer.

For et stykke tid siden oprettede en person Twitter-kontoen “Trump’s Ties”, hvilket betyder “Trumps slips”, som er fyldt med redigerede billeder af præsidenten. Mange har valgt at gøre noget lignende, men som navnet antyder har denne person valgt at fokusere på præsidentens slips.

Har gjort det utroligt godt

Personen bag kontoen har lavet billeder, eventuelt med hjælp fra andre, af Trump, så hans slips er ekstremt lange. Spørg mig ikke hvorfor, det er der nok ikke så mange, der ved – men de nye billeder, hvor præsidentens slips er flere meter lange, er faktisk utroligt sjove!

Det er egentlig mærkeligt at bruge tid på sådan noget, men jeg er nødt til at sige, at denne person kan sit kram, og har gjort det på en helt utrolig god måde. Derfor kan jeg heller ikke lade være med at grine, når jeg ser disse billeder!

Billederne er nu gået viralt verden over, og mange virker til at finde det utroligt sjovt. Skal vi gætte på, at Trump også har set dem? Han er trods alt meget aktiv på Twitter.

I så fald er han nok eksploderet af vrede, eller forhåbentlig se det sjove i det!

Hvem ved?!

Her nedenfor kan du se et udpluk af de kreative billeder!

Fotokilde (alle): Trump’s Ties/Twitter

Helt genialt! Vil du også irritere Trump lidt? Så tryk på DEL for at dele billederne videre!