Hvordan sidder du dine ben? Svaret kan afsløre noget vigtigt om din personlighed

Hvordan sidder du dine ben? Svaret kan afsløre noget vigtigt om din personlighed

Længe har vi forsøgt at drage konklusioner om mennesker baseret på ydre attributter. Fra at spå hænder, til at linjerne i håndfladen kunne forudsige ens fremtid, til dagens personlighedstests på nettet.

Personligt tager jeg denne slags personlighedstests med et gran salt. Det er nok det bedste, men det skal man selvfølgelig selv styre. Man må tro på lige det, man vil, men at kunne læse noget, der handler om en selv, kan være både sjovt og spændende.

For det er faktisk utroligt, når det passer!

Denne personlighedstest er baseret på, hvordan man sidder med sine ben – og det passede faktisk overraskende godt på mig!

Vi sidder ofte ned flere gange om dagen. Hvordan man sidder med sine ben, varierer selvfølgelig, men der er som regel en siddestilling, som man foretrækker lidt ekstra. Men var du klar over, at det kan sige noget om dig som person?

Det er faktisk tilfældet, ifølge Home Remedy og The Usual Routine. Måske kan du med denne personlighedstest finde frem til noget om din personlighed, du ikke selv var klar over, eller så stiller du dig tilfreds med at konstatere, at det rent faktisk passer.

Er du kreativ og karismatisk?

Nu gennemgår vi, hvad 5 forskellige siddestillinger for benene generelt siger om dig som person. Hvilken er din favorit?

Stilling A

Disse personer er kreative og karismatiske. De er normalt glade for livet, og med dem kommer man aldrig til at kede sig. Deres afslappede tilgang til livet gør dog, at de tror, at problemerne løser sig selv. De har en tendens til at tale, før de tænker, men de er nemme at tale med.

Stilling B

Personer, der sidder i denne stilling, er dagdrømmere. De har ofte en livlig fantasi, er kreative og har store visioner. Sådanne typer er ofte “sjælen” i en vennegruppe. Man bliver aldrig træt af at høre på dem, da de ofte har nye og utrolige idéer. De er eventyrlystne og elsker derfor at rejse, og har derudover let ved at få venner. De venter ikke på et nyt år for at få en ny start – når de får en idé, skal den føres ud i livet. Derfor skal man ikke blive overrasket, hvis disse personer hurtigt beslutter at flytte til en ny by, få et nyt job eller kæreste. De keder sig af at være samme sted for længe.

Flickr

Kommer du til tiden?

Stilling C

Sådan sidder personer, der har svært ved at holde koncentrationen og sidde stille. De er ofte omgivet af, hvad andre betragter som kaos, men de mener selv, at de har fuld kontrol over livet, og er derfor normalt meget afslappet. De fokuserer ofte på deres udseende og at de er komfortable.

Stilling D

Personer med denne siddestilling er intelligente, mener at det er vigtigt at komme til tiden og opføre sig ordenligt. De foretrækker at holde personlige tanker og følelser for sig selv, og kan heller ikke lide, hvis andre fortæller åbent om det. Men de er ikke bange for at konfrontere nogen, der opfører sig tåbeligt. Nogle gange kan de opfattes som lidt fornærmede eller kolde.

Stilling E

Disse personer er drevne og ofte fokuseret på at skabe karriere. Derfor har de ikke travlt med at stifte familie og slå sig ned, da det sagtens kan komme senere. De har høje ambitioner og er villige til at arbejde hård for at nå dem.

Det er fascinerende hvor meget, at ens kropssprog kan afsløre! Passer det her på dig? Så tryk på del-knappen for at sende testen videre til dine venner!