Hvilket dyr ser du først på billedet? Svaret kan afsløre noget interessant om din personlighed

Hvorfor findes vi? Hvorfor er vi skabt forskellige? Hvad betyder det? Siden oldtiden har mennesket været fascineret af sin egen skabelse.

Optiske illusioner siges, ifølge nogen, at kunne afsløret noget om, hvordan vi er som personer.

På nettet cirkulerer der flere personlighedstest, der afslører vores forskellige personlighedstræk. Man skal selvfølgelig tage sådanne tests med et gran salt, men de er ikke desto mindre sjove og passer ofte overraskende godt.

Den optiske illusion nedenfor har cirkuleret rundt på nettet flere gange, og skal kunne sige noget om ens personlighed, afhængigt af hvad du ser først på billedet.

Ser du et tigerhoved eller abe?

Godt, her kommer billede, hvor man ved første øjekast kan opfatte forskellige ting afhængigt af ens personlighedstype.

Hvad er det første, du ser på billedet? Her nedenfor giver vi en forklaring på, hvad det afslører om dig som person.

Så du tigerhovedet først?

Det kan betyde, at din venstre hjernehalvdel er mere aktiv end din højre. Det betyder, at du er analytisk som person. Du elsker at planlægge, tænker ofte logisk og realistisk, fantasier er ikke noget for det. Alle dine beslutninger træffes efter grundige overvejelser.

Så du aben først?

Så er din højre hjernehalvdel mere aktiv. Du er en kreativ person, og elsker at dagdrømme. Du tænker ikke meget over det, før du gør noget, og tager beslutninger efter mavefornemmelsen. Du er impulsiv og meget følsom, du holder intet indenbords. Du har let ved at lære af dine oplevelser, selv de dårlige.

Selv om man skal tage disse tests med et gran salt, er det stadig sjove a ttage! Tryk nu på DEL og se, hvad dine venner ser først!