Aldrig mere stoppet toilet: Her er lorte-kniven – til dig der laver EKSTRA store “pølser”

At gå på toilettet for at lave “nummer 2”, det vil sige at skide, er noget, alle gør, men meget sjældent taler om.

Det er ganske enkelt ikke et specielt appetitvækkende samtaleemne, selvom det er helt normalt og intet at skamme sig over.

Men det kan dog blive lidt pinligt, hvis man laver en ekstra stor pølse, der ikke kan skylles ud.

En måde til at løse dette problem er nu at bruge “Lorte-kniven”, eller The Poop Knife, som den kaldes på engelsk, skriver Shared.

Jeg har aldrig nogensinde hørt om en “lorte-kniv”, men det er åbenbart ikke helt usædvanligt, at man har en kniv på toilettet for at hugge de ekstra store “pølser” i stykker. Det hele begyndte som en diskussion på et netforum, hvor en bruger spurgte andre medlemmer, om de havde værktøjer hjemme på toilettet, som kunne bruges til at lort i stykker, hvis den var for stor. Brugeren fik medhold fra mange, og nu er der altså et helt nyt produkt på markedet, The Poop Knife.

”Unik”

På hjemmesiden skriver firmaet følgende om sit produkt:

“Har dine pølser brug for lidt ekstra hjælp til at skylles ud? Nu kan du undgå at blive hånet af dit eget toilet. Kniven er unik med metalforstærket silikone, der gør den hygiejnisk og let at rengøre. Derudover er kniven lang nok til at dine hænder ikke er i farezonen.”

Original Poop Knife

”Så glad for den her nyhed”

På trods af knivens meget usædvanlige og uhygiejniske anvendelsesområde har lorte-kniven fået stor succes på nettet.

“Jeg blev virkelig glad, da jeg så dette! Jeg troede, at mig og min bror var de eneste i verden, der havde brug for dette! Jeg har stoppet toiletter over hele landet, når jeg ikke har haft en lorte-kniv til rådighed!”, skriver en lykkelig bruger.

The Original Poop Knife kan købes via Amazon.

Original Poop Knife

Det lyder ikke som det mest hygiejniske værktøj at have i hjemmet, men hvis man tænker over det, så har man trods alt en toiletbørste, så hvorfor ikke udvide toiletarsenalet med en lorte-kniv?

Tryk nu på DEL-knappen, så alle dine venner kan læse om dette!