Her er det “umulige” puslespil – som med garanti vil sætte din tålmodighed på prøve

Det kan være noget så afslappende at lege med Lego eller pusle med et puslespil. Det får en til at glemme hverdagens stress og jag, og derudover er det god motion for hjernen, som hjælper dig med at holde din hjerne i topform.

Hjernevridere kan selvfølgelig antage mange forskellige former. Nogle sværger til sudoku, andre krydsord, mens andre foretrækker Lego eller puslespil.

Man kan ikke komme uden om, at puslespil er fantastisk hjernegymnastik, da det kræver, at hjernecellerne bliver stimuleret – og det kræver ligeledes tålmodighed.

Men spørgsmålet er, om dette puslespil muligvis er det sværeste i verden? Det er nemlig gennemsigtigt.

Etsy

144 gennemsigtige brikker

Puslespillet, som har fået navnet Puzzle Impossible, findes i fire forskellige sværhedsgrader.

Den letteste udgave har ni brikker, den mellemsvære har 25 brikker, den svære har 49 brikker og så er der den ‘umulige’ udgave, der har 144 gennemsigtige puslespilsbrikker.

Etsy

Derudover: Jo flere brikker du vælger til dit puslespil, jo mindre bliver brikkerne. Det bliver med andre ord en rigtig udfordring for dem, der vælger den sværeste udgave.

Tog mig flere dage

På trods af at det færdige puslespil ikke afslører andet motiv end dit eget stuebord eller gulv, har det vist sig at være meget populært, og er tilgængeligt på købs- og salgssiden Etsy.

“De simple udgaver gik alle ret hurtigt, men kræver en del teknik. Det sidste tog mig dog flere dage at gøre færdigt!” skriver en bruger.

“Svært men virkelig sjovt” skriver en anden bruger.

“Det sværeste puslespil nogensinde!” skriver en tredje.

Hvis man virkelig vil teste sin tålmodighed, koster puslespillet mellem 150 og 200 danske kroner, alt efter hvilken udgave du vælger.

Etsy

Kunne du finde på at prøve dette puslespil? Eller kender du nogen, der har brug for at træne sin tålmodighed?

Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette i dag!