Her er den nye numse-korkprop - som stopper dine ildelugtende prutter

Her er den nye numse-korkprop – som stopper dine ildelugtende prutter

Selvom det er helt naturligt at prutte, kender vi alle nogen, som ikke har noget imod at gøre det midt i en forsamling uden at tage hensyn til, at det vil stinke i flere minutter. Så kan man trods alt godt tænkte, at det ville være bedst at vente med at lette trykket, indtil man er på et toilet.

Nogle har også en tendens til at slå prutter, der stinker af død gnu – og hvis man bliver fanget i stanken, kan det ofte føles som tortur.

Den perfekte gave

Vi kender alle en, der har store problemer med at holde tarmgas inde, og til den person er denne lille opfindelse helt genial!

Flickr

For et stykke tid siden kom produktet “Fart Stoppers” på markedet. Det er en form for korkprop, man kan stikke ind mellem balderne – og som så skal forhindre ens ildelugtende prutter fra at komme ud.

Ebay

Så hvis du kender nogen, der har problemer med at styre sine prutter – ja, så er det her den perfekte gave. Det kan lyde lidt drastisk at proppe en korkprop op i numsen, men det er trods alt et spøg- og skæmt-produkt.

Jeg skal købe en

Numse-korkproppen kan blive din for blot 50 kroner. Hertil kommer et fragtgebyr på 25 kroner, så sammenlagt kan den blive din for 75 danske kroner.

Shutterstock

Så hvad venter du på? Jeg skal absolut have købt en “korkprop” til min kollega, der har lidt problemer med at styre sin tarmgas, og jeg tror, at de fleste af os kender en, der virkelig har brug for en numse-prop.

Kender du nogen, der har brug for sådan en? Så tag den person i kommentarfeltet på Facebook eller den denne vigtige nyhed videre til dine stinkende venner!