Håndværkernes pinlige fejl gør huset umuligt at sælge – kan du se den utrolige fejl?

Man kan ikke undgå at blive lidt træt af håndværkere. De er berygtede for at komme for sent – hvis de da kommer – og udfører sjældent arbejdet til tiden.

Der er selvfølgelig også helt fantastiske håndværkere, men nogle gange kan man godt undre sig over, hvor de er. De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt haft lyst til at eksplodere, når man har haft noget med håndværkere at gøre.

Selvom de selvfølgelig gerne vil gøre deres bedste, går det nogle gange helt galt.

Vi har tidligere skrevet om 14 håndværkere, som med garanti fik fyresedlen samme dag – men ikke engang de kan konkurrere med de sjuskehoveder, der stod bag byggeriet af huset nedenfor. For det gik faktisk så galt, som det kunne gå.

Reddit

Ved første øjekast ser alt ud til at være i skønneste orden. Huset ser faktisk hyggeligt ud, og man tænker, at man ikke ville have noget imod at bo der. Men hvis man studerer bygningen lidt nærmere, indser man hurtigt, at det hele er en total katastrofe.

En mulig forklaring

Man undrer sig faktisk over, om håndværkerne var fulde, da de byggede huset. Eller om de bare blindt fulgte en ekstremt elendig arkitekts tegning.

Uanset hvad får det her hus næsten en til at miste håbet for menneskeheden.

Kan du se hvorfor?

Reddit

Sjuskehovederne bag denne fiasko har altså lagt vejen til garagen på den forkerte side af huset.

Reddit

På sitet Reddit, hvor billedet først blev lagt op, har flere brugere diskuteret teorier om fejlen – men den mest populære virker til at være, at der er tale om et modelhus, og at garagen er byggefirmaets kontor.

Hvilket man håber – for ingen kunne finde på at investere i dette hus!

Så du fejlen med det samme? Så har du øje for detaljer! Tryk gerne på DEL for at se, om dine venner er lige så skarpe!