Han tester nyt sexlegetøj på liderlig kæreste – så går det helt galt: “Troede, at hun havde slået mig ihjel”

Har du nogensinde hørt udtrykket “farligt godt”?

Sådan gik det i hvert fald for en mand, som købte et sexlegetøj til sin kæreste på nettet. Selvom det var billigt, var resultatet mageløst.

Hun fik så voldsom en orgasme, at hendes kæreste næsten kom alvorligt til skade.

Den utrolige og sjove historie har manden delt i en anmeldelse af det åbenbart fantastiske sexlegetøj på Amazon.

Amazon

Han fortæller dog, at den 25 dollar dyre (cirka 170 kroner) “oralsex-maskine” næsten tog livet af ham, skriver The Sun.

Ingen høje forventning

Men det på trods valgte han at give Luvkis Oral Stimulation bedømmelsen 5 af 5.

Amazon

“Okay, så jeg købte denne til min kæreste, fordi jeg ikke kan lide at slikke hende. Det har intet med hende at gøre, men jeg kan bare ikke lide det. Så jeg så denne og tænkte, at hun sandsynligvis ville kunne lide kombinationen af penetration og blive stimuleret oralt på samme tid.

Havde dog ikke store forventninger på grund af den lave pris. Troede, at den ville være svag, men vi testede den alligevel. Det var lidt vanskeligt i starten at finde en position, der fungerede for os begge, men da det var klaret, gik vi i gang.

Så jeg gled ind i hende, hun tændte på det første niveau af sexlegetøjet, og herefter gik vi i gang. Efter cirka 30 sekunder pressede hun sexlegetøjet ned, oooog… så kan jeg ikke huske, hvad der så skete.

Amazon

Hun kom åbenbart så intenst, at hendes ben sparkede lige ud i høj fart, ramte mig på kæben, jeg fløj tilbage og ind i radiatoren.

Hun troede, at hun havde slået mig ihjel.

Sexlegetøjet er blevet et hit

Kort sagt – efter et par smertestillende piller og en frossen pose ærter mod min kæbe kan jeg stadig konstatere, at det er et godt, velfungerende sexlegetøj. Hvis du skal bruge det med din partner, foreslår jeg, at du bruger en form for kampudstyr for at beskytte dig mod de fysiske skader, som ellers kan opstå.

/ En skadet kæreste”

Mange har nu moret sig voldsomt over den ærlige og latterfremkaldende anmeldelse. Flere lufter også interesse om at få fat i maskinen for at få lidt liv i soveværelset.

“Det her er genialt. Jeg vil bestille en med det samme!”, skriver en person.

“Jeg køber fire”, siger en anden.

“Logger ind på Amazon og bestiller med express-levering”, skriver en tredje.

Tøv ikke med at dele anmeldelsen, hvis den gav dig et smil på læben!