Håndværker bliver liderlig af at leve som en baby: “Det er dejligt at tisse i bleen”

Som voksen har man mulighed for at leve præcis det liv, som man vil, så længe man ikke bryder nogen love eller skader andre mennesker.

Nogle kan lide at gå til fodbold, nogle kan lide puslespil – mens andre har en lidt mærkelig hobby.

Phil fra England foretrækker at bruge sin fritid på at lege baby med sin kæreste.

Phil er en voksen mand med en særlig interesse. Han elsker nemlig at lege, at han er en baby, en fetich kaldet infantilisme.

Tisser i bleen og spiser af sutteflaske

Til daglig arbejder han på byggepladser som håndværker – men i fritiden bliver han passet af sin kæreste, som en mor tager sig af sin baby.

Parrets leg går ud på, at Phil, der har ble på, bliver fodret med en sutteflaske, sover i en tremmeseng og leger med børnelegetøj.

– Det er meget behageligt at have ble på, jeg kan godt lide at tisse i bleen, men ikke skide i den. Barbara kan dog ikke lide at skifte ble, hun giver mig kun nye, rene bleer på, siger Phil i et klip fra On The Tools Facebook-side.

Facebook

“Bragt os tættere sammen”

Efter Phil og Barbara mødtes, gik der cirke et år, før Phil åbnede op om sin fetich, noget som Barbara kun ser som positivt.

– Jeg elsker at passe på Phil. Jeg fodrer ham og passer ham, det har bragt os tættere sammen, siger Barbara til On The Tools.

Facebook

Vil skabe forståelse

Phil har ikke tidligere fortalt sin familie eller kolleger om sin usædvanlige hobby, af frygt for at blive udstødt.

– Men nu vil jeg gerne have, at folk forstår, at det her er helt normalt for mig. Det er en måde for mig at undgå at tænke på alle voksenproblemer, som regninger og andre kedelige ting. Jeg vil gerne have, at folk holder op med at dømme andre, siger Phil til On The Tools.

Facebook

Se hele indslaget her nedenfor!

https://www.facebook.com/watch/?v=2373345369661992&t=1

Hvad tænker du om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!