Genialt: Mika trodser vinteren med et iskoldt bad – men se nu detaljen, som får millioner til at grine højt

Næsten intet er bedre end en kølig dukkert en varm sommerdag. Foruden at blive afkølet er det jo forbandet sjovt at bade!

Finland kaldes “landet med de tusind søer” af en grund, da de har utroligt meget vand og dermed gode bademuligheder.

De fleste af os foretrækker at bade i løbet af sommeren, men nogle trodser kulden og hopper i vandet, selvom termometeret viser minusgrader.

Mika Sagulin fra Finland er vinterbader, og han har valgt at trodse vinteren og bader på trods af minusgrader. Men en bestemt detalje i hans badning har fået millioner til at grine.

Årets sidste dukkert plejer at være at være en kold oplevelse og noget, som man nok gør lidt mere for sjovt, end det er dejligt at bade. Især hvis årets sidste dukkert finder sted i løbet af vintermånederne, som det er tilfældet for Mika Sagulin.

Forbereder sig på at hoppe i

I et klip, som Mika lagde på Facebook i sidste uge, kan man se, at han forbereder sig til det, der ser ud til at blive årets sidste badetur ved en smuk sø.

Men lige da han skal til at hoppe i det tilsyneladende iskolde vand, tager det hele en uventet drejning. Vi vil ikke afsløre for meget, men opfordrer dig til at se klippet nedenfor.

Når man ser klippet, kan man sagtens forstå, hvorfor det er blevet en viral succes!

Tøv ikke med at DELE videoen, så dine venner også kan grine af denne sjove tosse!