Genialt: Her er den unikke "skide-timer" - som stopper dig fra at sidde alt for længe på skidehuset

Genialt: Her er den unikke “skide-timer” – som stopper dig fra at sidde alt for længe på skidehuset

Alle har måske ikke modet til at indrømme det – men er der noget dejligere og mere afslappende end at tage sig god tid på toilettet?

Derude er der ofte stille, behageligt, skønt, og man får et tiltrængt øjeblik for sig selv, mens kroppen dumper “affald”.

Det er ikke ualmindeligt, at jeg bruger måske 20 minutter på tønden. Man glemmer lidt tiden – især når man skal lave “nummer to”.

Men nu kommer der en gadget, der skal fremskynde alle de langsomt skidende.

Shutterstock

Vi har alle været i den ubehagelige og stressende situation, hvor noget i tarmene bare presser på for at komme ud – og man gør alt for at finde et toilet. Følelsen, når man får taget bukserne af og sætter sig på tønden, er fantastisk.

Virker som et timeglas

Når man endelig har fundet sig til rette på toilettet, kan det ske, at man sidder der en stund og bare nyder stilheden, roen og ensomheden. Snart er 20-30 minutter gået – og så er man desværre nødt til at komme videre med sin dag.

Men nu er der kommet en gadget, der begrænser muligheden for at sidde på tønden i lang tid – og den er nok ekstra praktisk for kvinder og mænd, der er trætte af, at deres partner besætter badeværelset i flere timer hver uge.

Amazon/Toilet Timer

Det er et timeglas, hvor sandet løber end – og det giver dig blot 5 minutter til at skide. Når tiden er udløbet, skal du være færdig – og man kan se det, som om timeren siger “stop”.

Herefter er det bare at nulstille til næste besøgende – og timeglasset kan muligvis sætte ild i røven på langtidsskidere.

Hyldes på nettet

Timeren fås i tre forskellige varianter – til faren, præsidenten eller den hvide elefant. Den kan selvfølgelig bruges af alle, og kan blive din for 15 dollars – altså cirka 100 kroner.

Det lyder som en god investering for at få din partner til at blive hurtigere færdig.

Amazon/ Toilet Timer

Produktet er efter lanceringen blevet en stor succes.

“Det her er fantastisk. Et kvalitetsprodukt, der hjælper den letdistraherede med at holde fokus på opgaven på toilettet. Perfekt spøgsgave med et nyttigt formål”, skriver en kunde på Amazon.

Amazon/Toilet Timer

Tag en person i kommentarfeltet på Facebook, som du mener, kunne bruges sådan en timer!