Gabriela bruger 10.000 kroner om måneden på at ligne en plastikdukke – er afhængig af nye operationer

Vi er over 7 milliarder her på vores smukke planet, og vi er alle helt unikke. Nogle gange kan man godt møde nogen, som man ligner en smule, men det på trods er vi alle unikke.

For de fleste af os betyder vores udseende ikke det store. Vi ser ud, som vi gør, og er faktisk helt tilfredse med det. Men nogle vil gerne skille sig ud fra mængden og ændre deres udseende ved hjælp af kirurgi.

22-årige Gabriela Jirackova fra Tjekkiet er et godt eksempel. Hun bruger nemlig tusindvis af kroner hver måned på at ligne en levende Barbie-dukke.

Gabriela, 22, kommer fra Prag i Tjekkiet og kalder sig selv for en”menneskelig Barbie”. Hendes fiksering på den blonde dukke begyndte i en tidlig alder, da Gabriela begyndte at samle Barbie-dukker.

Første operation i en alder af 16

I dag har Gabriela over 300 dukker i sin samling, og forvandlingen mod at blive en menneskelig Barbie begyndte, da hun var 16, da hun fyldte sine læber for første gang.

I 2018 opererede hun sine bryster for første gang, noget hun ikke fortryder.

Jeg føler mig mere sexet nu. Det var bare et lille skridt i at kunne ligne Barbie, men jeg føler mig mere sexet. Jeg er helt klart lykkeligere med større bryster, siger Gabriela til Barcroft Media ifølge britiske Metro.

Bruger 10.000 kroner om måneden

Takket være sit Barbie-udseende er Gabriela blevet lidt af en internetkendis, og har over 60.000 følgere, som får daglige opdateringer i form af letpåklædte billeder af den 22-årige.

Meget af Gabrielas liv kredser om hendes udseende, og hver måned bruger hun omkring 10.000 danske kroner på sit udseende.

https://www.instagram.com/p/CisjAHJr-RK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=51d0f827-3b5c-4291-bd19-c486e50e1da4

Jeg bruger tre en halv time hver dag, før jeg viser mig frem for andre. Jeg har altid godt kunne lide at skille mig ud fra mængden, og så snart jeg begyndte at tænke på mit udseende, følte jeg, at Barbie-tingen var noget for mig, siger Gabriela til Barcroft ifølge Metro.

Går på universitetet

Selvom Gabriela allerede har fået flere indgreb, ser hun ingen ende på plastikoperationerne.

– Det starter med små ændringer, men når man ser positive resultater, vil man have mere, siger Gabriela til Barcroft ifølge Metro.

Udover at forvandle sig til en Barbie studerer Gabriela i øjeblikket psykologi og pædagogik på Prags Universitet.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se i dag!