Passagererne forstår intet, da stewardesse begynder at slå på bagagehylden – sekunder senere indser alle det utrolige

At flyve er ikke altid det sjoveste. Selvom man glæder sig til at ankomme til et sjovt og spændende sted, er det langt fra sjovt at sidde i en trang stol med dårlig benplads i mange timer.

En del kan sove det meste af rejsen, men andre må underholde sig med at lytte til musik, se film eller bare filosofere over livet.

Det handler kort sagt om at få tiden til at gå så hurtigt som muligt.

Men forestil dig, hvis man i stedet kunne gøre selve flyvningen mindeværdig. Det var faktisk tilfældet på et tysk fly for et stykke tid siden – og videoen fra kabinen har nu fået millioner til at måbe.

Ja passagererne på dette fly fik en flyvning, som de aldrig glemmer. En af stewardesserne er ved at kontrollere det sidste før de skal lette – men begynder pludselig at banke på bagagehylden.

Youtube

Hun gør det i takt og skaber en slags melodi – og snart er hele kabinen fyldt med sang, klap og dans fra passagererne.

Alle lader sig rive med af stemningen, som bare bliver vildere og vildere.

Youtube

Det er det tyske band “Voxxclub, der er på vej til Blumenau for at fejre Oktoberfest.

Musikere, flypersonale og andre rejsende synger pludselig alle sangen “Rock Mi”, og stemningen ombord er helt i top!

Youtube

Det, der skulle have været en kedelig flyvning, udviklede sig til noget helt andet!

Det er selvfølgelig svært at svare på, hvor planlagt det hele er, men helt spontant er det tydeligvis ikke. Videoen er filmet fra flere vinkler, så en vis forberedelse har været nødvendigt.

Men uanset hvad føles det meget ægte – og sådan må det gerne være under min næste flyvning. En fest og uforglemmelig oplevelse!

Kunne du også tænke dig en sådan oplevelse, næste gang du skal flyve? Så tryk på del-knappen, så kan vi måske få lidt sjovere flyvninger fremover!