Idiot forsøger at overfalde kvinde – men 22-årige Sabrinas stenhårde hævn får alle til at juble

Allerede som barn lært man noget så grundlæggende som altid at være venlig, sige tak, når man har fået noget serveret, og at der er forskel på dit og mit. Det er meget simpelt at lære, og kaldes almindelig høflighed. Men det på trods er der altid idioter, som åbenbart ikke har forstået dette, og derfor er det også dejligt at se, når en tyv får som fortjent – som i videoen nedenfor!

Følgende skete i en lille by i Brasilien, og gik hurtigt viralt verden over.

En kæk og hård 18-årig bandit besluttede at forsøge at røve Sabrina Leites midt på dagen. Men den unge mand havde udset sig det helt forkerte offer, da 22-årige Sabrina er en kompetent jiu-jitsu-udøver.

Græder på jorden

Så da Sabrina opdagede, hvad der var ved at ske, brugte hun sine kampsportsevner til at forsvare sig selv – og fik nedlagt overfaldsmanden på jorden.

Youtube

Hun nedlagde ham med et smertefuldt greb, der var så godt som umuligt at vriste sig fri af – og det hele sluttede med, at den kække mand lå grædende på jorden, mens Sabrina havde fuld kontrol over situationen.

Youtube

En forbipasserende så optrinet og kontaktede politiet, som ankom til stedet 20 minutter senere for at anholde gerningsmanden.

– Hvis han havde været bevæbnet, havde jeg ikke gjort noget. Men nu vidste jeg, hvad jeg skulle gøre – og det gik hurtigt. Så snart han sagde: “Giv mig telefonen”, vidste jeg, hvad jeg skulle gøre, siger Sabrina ifølge sitet 9gag.

Det er så dejligt at se, når idioter som denne tyv får som fortjent! Tryk nu på DEL-knappen for at hylde Sabrina!