Ældre mand forlanger, at ammende mor skal “dække sig til” – genial reaktion sætter gnavpotten på plads

Amning offentlige steder er et hyppigt diskuteret emne, som har en tendens til at dele folk op i to. Nogle mener, at amning skal foregå bag lukkede døre, og at man ikke bør se folks mere intime kropsdele offentlige steder.

Men så er der også en gruppe med en holdning, som de fleste nok deler. De mener, at amning er noget af det mest naturlige i verden, og at det er en selvfølge, at et barn kan få lidt at spise, uanset hvor man befinder sig.

Da moren Melanie Dudley Austin fra USA var på ferie i Mexico, blev hun bedt om at dække sig til, da hun ammede – nu har hendes svar fået en hel verden til at skraldgrine.

Melanie Dudley var på ferie sammen med sin familie i Cabo San Lucas i Mexico, og hun havde selvfølgelig taget sin fire måneder gamle baby med. Mens de sad på en restaurant, blev den lille guldklump pludselig sulten.

Blev bedt om at dække sig til

Uden tøven trak Melanie lidt ned i sin top, som dækkede hendes ene bryst for at lade babyen spise. Men det var ikke alle, som satte pris på dette.

Kort efter kom en ældre mand hen til bordet og bad Melanie om at dække sig til, hvilket hun gjorde – men ikke ligefrem på den måde, som manden havde i tankerne.

Fotokilde: Facebook

”Vi sad bagerst i restauranten”

Melanie bad sin mand om at finde noget, som hun kunne dække sig med, hvorefter hun trak det over hovedet.

– Jeg er altid diskret med min amning, og vi sad bagerst i restauranten. Amning er svært nok i sig selv, vi har ikke brug for en masse fremmede, som stirrer og tænker, siger Melanie til Yahoo.

Carol Lockwood, som kender Melanie, fandt hurtigt sin telefon frem og tog et billede af Melanie.

Hyldes af tusindvis

Carol lagde billedet på Facebook, hvor det straks gik viralt. I skrivende stund har over 100.000 personer delt billedet og grinet af Melanies opfindsomme påfund.

Billedet hyldes ikke bare af andre møder, som kan genkende situationen, men også af mange andre.

Tryk nu på del-knappen for at hylde alle de fantastiske mødre derude!