Folk er begyndt at pynte op til jul midt i coronakrisen - grunden er helt utrolig

Folk er begyndt at pynte op til jul midt i coronakrisen – grunden er helt utrolig

Noget af det mest fantastiske ved julen er, at man kan pynte op. Det gør kort sagt en mørk årstid lidt lysere og hyggeligere.

Nu, midt i disse coronakrisetider, er mange tvunget til at blive hjemme fra arbejde, og man opfordres til ikke at besøge ældre slægtningen, da de er en stor risikogruppe.

Derfor kan hverdagen føles lidt dyster. Men midt i dysterheden er folk begyndt at pynte op til jul igen, bare få mender efter de har taget det ned.

Det er den britiske avis The Mirror, der skriver om den nyeste trend, der har som mål at løfte moralen hos alle.

Trenden går ganske enkelt ud på at pynte sit hus og vinduer, så forbipasserende og naboer kan komme i lidt bedre humør.

“Lys for liv”

Initiativet har spredt sig som en løbeild, og billeder af pyntede huse lægges på sociale medier med hashtagget #lightsforlife, der kan oversættes til lys for liv.

Det er endnu uklart, hvem der startede trenden, men flere og flere vælger at sprede lidt god stemning her midt i coronakrisen.

https://twitter.com/PennyGee6/status/1239734776216588289?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239734776216588289&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Finternet%2Fmanniskor-julpyntar-sina-hem-mitt-i-coronakrisen-anledningen-ar-helt-otrolig%2F

“Håber det får jer til at smile”

Ofte er der også en lille opmuntrende tekst med til de mange billeder, som folk lægger på de sociale medier.

“I dag tænkte vi i nabolaget, at vi har brug for lidt mere lys i denne mørke tid, så vi besluttede os for at finde julelysene frem igen. Håber det får jer til at smile, det gjorde det for mig”, skriver en bruger.

Det her er et fantastisk initiativ! Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at sprede den gode energi videre!