Farmor fandt varme, dejlige strømper til sine kolde fødder – viser sig at være barnebarnets frække sexlegetøj

Det er efterhånden blevet helt normalt at have sexlegetøj, og det er heller ikke noget, som man rynker på næsen over længere, uanset om man er i et forhold eller single.

Men hvis man er single, har man muligvis en tendens til at have en lidt større sexlegetøjssamling, da man trods alt skal tilfredsstille sig selv. Sexlegetøj kan dog godt antage mange forskellige former, og det er ikke altid lige let at genkende et sexlegetøj, når man ser et.

Især ikke hvis man muligvis er lidt ældre, og ikke har helt styr på alt det der med sexlegetøj.

Netop det skete for denne farmor og hendes 21-årige barnebarn, da hun forvekslede sexlegetøj med varme strømper, skriver 9gag.

Denne mildest talt pinlige hændelse fandt sted i Japan.

Fandt varme ‘strømper’

Den 21-årige mand bor hjemme med sin familie, inklusive sin elskede farmor. Den seksuelt udsultede mand havde ved en fejl ladet sine to falske vaginaer ligge frit fremme i hjemmet.

Farmor havde kolde fødder, og fandt så sit barnebarns sexlegetøj.

Da der var to, og der var huller i den ene ende, troede farmor ganske enkelt, at hun havde fundet et par varme strømper.

Hvilket det pinligt nok ikke var.

Twitter

Kunne ikke få dem af fødderne

Den 21-årige mand så dog sin farmor i sine nye “strømper”, og var ganske enkelt nødt til at forklare, hvad hun lige havde taget på fødderne.

Twitter

Barnebarn og farmor kæmpede en ihærdig kamp med at få sexlegetøjet af fødderne, hvilket heldigvis lykkedes til sidst.

Twitter

Den 21-årige mand viste herefter legetøjet frem på Twitter, og det er svært at forstå, at farmor overhovedet kunne få fødderne i dem.

Twitter

Vi er overbeviste om, at den 21-årige mand fremover gemmer sit sexlegetøj godt væk – og at farmor tænker sig om en ekstra gang, inden hun tager et par ‘strømper’ på, som hun finder i hjemmet.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får denne pinlige misforståelse at se!