Far raser mod alle, der hamstrer toiletpapir - sætter alle på plads med genial "skide-udregning"

Far raser mod alle, der hamstrer toiletpapir – sætter alle på plads med genial “skide-udregning”

En af de mærkeligste følgevirkninger af coronavirussen har været den store hamstring på toiletpapir.

Selvom myndighederne og producenterne har forklaret, at der fortsat vil blive leveret toiletruller som normalt, virker de til, at folk fortsætter med at hamstre til at have et årligt forbrug i hjemmet.

Nu vælger en far at komme med en kontakt udmelding til alle, der hamstrer – gennem en matematisk udregning, der sætter det hele i perspektiv på en sjov måde.

Stort set verden over har folk hamstret, hvilket har resulteret i tomme toiletpapirhylder i forretningerne og indkøbsvogne, der er fyldt til bristepunktet med toiletpapir.

Udregning

Det er egoistisk at hamstre på livet løs, og mange er trætte af de egoistiske tosser – herunder Naomi Corsons far.

Facebook/Howtobeadad

I en viral video på Facebook kan man høre og se, hvordan han bruger matematik til at lave en helt genial udregning, der får alle, der hamstrer toiletpapir, til at fremstå som tosser – eller bare ekstremt skidetrængende.

“En stor pakke fra Costco (amerikansk supermarkedskæde) indeholder 30 toiletruller.

Hver rulle har 425 stykker.

Det er 12.750 stykker per pakke.

Det betyder, at hvis man bruger 20 stykker, hver gang man skider, så kan man skide 637,5 gange per pakke. Så skal man skide 45,5 gange om dagen (i to uger).

Så hvis man køber 4 pakker til en familie på 4 personer – og skal være i karantæne i 14 dage – skal man skide 182 gange om dagen for at nå at bruge den købte mængde toiletpapir. Hvis man da bruger 20 stykker, hver gang man skider”, siger faren og fortsætter:

“Så nu slapper vi lige helt af!”

Sætter alle panikkøbere på plads

Videoen har fået mange reaktioner. Nogle mener, at det er for lidt at regne med 20 stykker, hver gang man skider. Andre synes, at han på en meget simpel måde sætter alle panikkøbere på plads.

Videoen, der er set over 24 millioner gange, er på engelsk, men jeg er overbevist om, at du kan forstå den. Udregningen er trods alt her ovenfor, men jeg kan ikke lade være med at grine, når faren begynder sin udregning!

The best quarantine math lesson ever.Credit tiktok: naomi.corson

Posted by HowToBeADad on Wednesday, March 18, 2020

Synes du også, at vi skal slappe lidt af med at gå amok over toiletpapir i disse tider? Så tryk på DEL, så flere kan se videoen!