Familie bygger klassisk Mustang helt af sne – så haster politiet til stedet og slår til med genial spøg

Dagligt udfører politiet et hårdt arbejde, der primært handler om at beskytte den offentlige sikkerhed – og hver gang jeg har været i kontakt med lovens lange arm, har det altid været meget professionelt og behageligt.

Der er selvfølgelig “rådne æg” i alle erhverv, men jeg synes, at betjente fortjener mere repsekt, end de normalt får. Deres arbejde er uvurderligt, og jeg er imponeret over, at de har overskud til at gå på arbejde hver dag på trods af alle de forfærdeligheder, de mødes af.

Nogle betjente har også en rigtig genial humor – som amerikaneren Mick Downing.

Der var faldet enormt meget sne i den amerikanske delstat Nebraska, så for at lave noget sjovt med sine to teenagere, Shelby og Spencer, valgte 43-årige Jason at lave noget af den sne, der var faldet uden for familiens hus.

Politiet kom forbi

Derfor valgte familien at lave en stor Ford Mustang – af sne i fuld skala. Hele snesneskulpturen tog fem timer at lave – og blev efterfølgende lidt af en attraktion i nabolaget, skriver Ladbible.

Fotokilde: SWNS/Ladbible

Men en dag kom betjenten Mick Downing forbi. Han er gode venner med Jason, der byggede bilen – og han havde set familiens imponerende skulptur på Facebook. Derfor valgte han at tage røven på sin gode ven. Betjenten steg ud af bilen og satte en seddel på Mustangens “forrude”.

På sedlen stod der, at bilen skulle flyttes inden for 24 timer – eller ville den blive fjernet, og familien ville få en stor bøde.

Fotokilde: SWNS/Ladbible

Bagefter fik alle sig et godt grin af betjentens sjove påfund – og snebilen fik selvfølgelig lov til at stå for at forsvinde helt naturligt.

Det her er en virkelig sjov spøg, som alle kan grine af, og hånden på hjertet synes jeg, at familien har imponeret stort med deres snebil!

Tryk nu på ‘synes godt om’ eller del for at sprede grinet videre til dine venner!