Emma, 31, bliver liderlig af træer – håber nu på at blive gift med træet Tim: “Bedste sex jeg nogensinde har haft”

En forelskelse kan være en mærkelig størrelse, og det er svært at kontrollere, hvem man kaster sin kærlighed over – men i de fleste tilfælde er det noget helt vidunderligt. Man skal selvfølgelig aldrig skamme sig over, hvem man falder for, selvom det i ekstreme tilfælde kan være lidt underligt.

Som for 31-årige Emma McCabe fra England.

Hun blev forelsket i et træ – og kort efter følte hun, at det var tid til at planlægge et bryllup.

Træt af mænd

I 2015 blev verden gjort opmærksom på det usædvanlige forhold. Emma er dendrofil og føler dermed seksuel tiltrækning til planter og træer, og i 2015 talte hun åbent om sit forhold – om kærligheden til et stort træ.

Reddit

Ifølge eget udsagn var den dengang 31-årige kvinde blevet træt af alle de problemer, hun oplevede under sine forhold med mænd.

I stedet fandt hun tryghed, kærlighed og liderlighed hos et træ – som hun kaldte Tim, skriver HLN.

“Bedste sex jeg nogensinde har haft”

Forelskelsen var så stærk, at Emma lovede at være træet tro for altid – og ikke engang skænke andre træer et øje. Ifølge hende er “han” den eneste skabning, der har formået at tilfredsstille hende følelsesmæssigt og seksuelt, skriver Elite Daily.

Bedste sex jeg nogensinde har haft”, har Emma sagt ifølge flere britiske medier.

Hendes to eks-kærester er dermed udkonkurreret store træ – og da historien ramte medierne, planlagde parret deres bryllup. Med andre ord er der ingen tvivl om, at Emma havde fundet sin sjælefrænde.

Reddit

Siden 2015 har der været relativt stille om den britiske dendrofile kvinde og hendes partner Tim, men vi håber selvfølgelig, at de har det godt. Måske er de blevet gift – uanset hvad man synes om Emmas beslutning, så gør hun ikke andre ondt.

Jeg har faktisk stor respekt for Emma, at hun har modet til at fortælle åbent om sit forhold på denne måde, selvom det måske ikke er accepteret af de fleste.

Hvad synes du om det her? Er det helt skørt, eller gør Emma det rigtige ved at følge sit hjerte? Giv din mening til kende i kommentarfeltet eller del artiklen med dine venner!