Ekspert advarer: Rengør aldrig din vagina med en støvsuger

Intimhygiejne er ekstremt vigtigt, og de fleste af os gør nok alt for at sikre, at vi er rene “dernede”. For det er vigtigt at føle sig frisk og være præsentabel, hvis man skulle ende i seng med en anden person.

De fleste af os bruger almindelige, sikre og simple produkter til dette formål. Intet, der skiller sig ud fra mængden, eller som er direkte sundhedsfarligt. Men desværre vælger nogle at tage ubegribelige metoder i brug for at få den ønskede effekt i de nedre regioner.

En del kvinder bruger eksempelvis støvsugeren til at rengøre vaginaen i forbindelse med deres menstruation, oplyser en sygeplejerske – som også stærkt fraråder denne rengøringsmetode.

Vil fremskynde menstruationen

IFL Science skriver om en sygeplejerske, der har skrevet om den meget mærkelige adfærd på de sociale medier. Hun påstår, at flere patienter er kommet til hospitalet, efter de har forsøgt at fremskynde menstruationscyklussen ved at bruge en støvsuger.

Shutterstock

Kvinderne har ganske enkelt villet rengøre og fjerne menstruationsblodet ved at bruge det populære rengøringsredskab til at suge det uønskede indhold ud af skeden.n.

Sygeplejersken, der på Twitter kalder sig OdesseyT99, skriver:

Kvinder… lad venligst være med at bruge støvsugere til at forkorte menstruationen. Det ender bare med, at I suger langt mere ud end bare blod. Der er to tilfælde bare denne uge, og begge kvinder måtte indlægges. Stop det!”

Ladies… Please stop using your vacuum hose to end your period early. You’re gonna wind up sucking out a lot more than blood! There were 2 cases of this so far this week and both women had to be admitted. Just… STOP! ??

— Nurse O ??⚕️ (@OdesseyT99) June 5, 2019

Opslaget skabte vilde diskussioner og fik stor opmærksomhed. Sygeplejersken fortsætter:

“De brugte slangen til at suge deres menstruation ud i håb om, at den ville slutte hurtigere. Jeg ved ikke, om det var Eureka, Dyson, Hoover eller et Walmart-mærke, men ja… en rigtig støvsuger!”

Shutterstock

Kan ende i choktilstand

Hun kommer også med en vigtig advarsel:

“Dagens støvsugere er meget kraftige. De kan suge langt mere ud end bare blod! Din menstruation har en naturlig strøm, som din krop til alle formål kan håndtere selv. En støvsuger øger den strøm gange 1000, hvilket din krop ikke kan håndtere – og så kan du ende i choktilstand”.

Shutterstock

Mange kvinder virker til ikke at kunne forstå, hvorfor man skulle forsøge sig at rengøre sig på denne måde eller fremskynde menstruationscyklussen. Men det virker til, at en advarsel er nødvendig – og vi håber, at kvinder stopper med dette øjeblikkeligt.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at hjælpe med at sprede denne vigtige advarsel!