Drømmen: Her er underbukserne, som gør dine prutter helt lugtfrie

Vi kender alle nogen, der har en tendens til at lette trykket, når det slet ikke passer. At prutte er selvfølgelig helt naturligt, det er slet ikke det, men når man befinder sig i en menneskemængde, og en slår en kæmpe prut, kan man godt undre sig over, hvad den person tænker.

Nogle kan selvfølgelig ikke gøre for, at prutterne nogle gange bliver lidt for kraftige – men med lidt vilje kan man som regel holde den stinkende gas tilbage. Nærmeste toilet er sjældent langt væk, og der kan man prutte så vildt, man har lyst.

Men virksomheden Flat-D Innovations har udviklet en unik løsning til alle, der prutter blandt folk. Man har forsøgt at finde en måde at prutte, uden at det stinker.

Er behagelige at bruge

Resultatet er et “bind”, man kan lægge i sit undertøj – og som så neutraliserer stanken fra prutterne. Produktet er delvist lavet af trækul, hvilket ifølge virksomhedens egen hjemmeside er et materiale, der effektivt bruges til at fjerne lugt i andre sammenhænge.

Facebook

Bindet er kun 1,5 millimeter tykt, og kan vaskes uden effektivitetstab. Det er let at lægge i underbukserne eller trusserne, og skal være meget behageligt at bruge. Selvom man selvfølgelig ikke skal skamme sig over sine gasproblemer, behøver folk altså ikke at kende til ens lille hemmelighed i undertøjet.

Så er bærerens eneste opgave altså at holde prutterne lydløse, men hvis man er vant til at slå mange prutter, burde det ikke være et stort problem.

Vi kender nok alle nogen, der prutter lidt for ofte, og derfor kunne have gavn af denne utrolige opfindelse. Tag nu den person i kommentarfeltet på Facebook, eller del denne artikel med dine stinkende venner!