Doven elev håner vellidt lærer på nettet – 4 timer senere får han en lærestreg for livet

Allerede som barn har de fleste af os lært, at vi skal respektere de ældre. Man lytter til de voksne og gør, hvad der bliver sagt – længere er den ikke.

Men sådan er det desværre ikke alle, der tænker – i alle skoleklasser er der altid en ballademager, der har som mål at gøre livet surt for både lærere og andre elever.

I de tilfælde er man som lærer nødt til at kunne håndtere ‘problematiske’ elever på en god måde, som er meget bestemt, men stadig på en måde, så man får elevernes respekt.

Ofte er det meget effektivt at give lidt tilbage af samme skuffe, da det giver respekt, fordi de kan lide, at man er “på samme niveau”.

Læreren Mrs. Johanson er et perfekt eksempel på en god lærer, hvilket hendes svar på en elevs hån virkelig viser.

Bored Panda skriver om den fantastiske lærer Mrs. Johanson, som valgte at svare på en tidligere elves hån på nettet. Skolen skulle afholde en genforening for gamle elever, hvortil en af eleverne skrev, at hun håbede, at Mrs. Johanson ville komme til genforeningen.

”Hun er en kælling”

“Jeg håber virkelig, at Mrs. Johanson kommer til genforeningen, hun var min yndlingslærer!”, skrev eleven Monique, der straks fik medhold af en anden elev, der også hyldede Mrs. Johanson.

Men så kom den gamle – og dovne – elev Larry ind i billedet.

“Hvad fanden, var hun din yndlingslærer? Hun er en kælling, der gjorde, at jeg var nødt til at læse hele sommerferien!”, skrev Larry, der tydeligt bevidste, at han ikke var blevet specielt moden siden skoletiden.

”Grammatikundervisningen hjalp ikke”

Men bare få timer senere valgte Mrs. Johanson at svare og give snothvalpen Larry en lærestreg.

“Jeg kan desværre ikke deltage i genforeningen, men tak for invitationen. Larry, jeg beklager, at du har det på den måde. Det er i øvrigt indlysende, at min grammatikundervisning hjalp dig specielt meget.

Mrs. Johanson fik straks opbakning fra en anden elev, før Larry gjorde, hvad han kunne for at redde sig ud af den pinlige situation.

“Jaja, jeg er ligeglad. jeg kunne ikke sige det, da jeg gik på skolen, men du er virkelig en KÆLILNG!”, svarede Larry.

Mrs. Johanson valgte endnu engang at svare for at sætte idioten Larry på plads.

“Du er arbejdsløs og single”

“Larry, du kan stadig ikke stave. Du kunne have sagt det der i skolen, fordi kælilng ikke er et rigtigt ord. Derudover kan jeg se på en din Facebook-profil, at du er både arbejdsløs og single. Hvem af os er egentlig en kælling?”, svarede Mrs. Johanson og lukkede munden på Larry.

Her nedenfor er hele samtalen.

 

Fotokilde: Reddit

Man kan håbe, at Larry har lært lidt af Mrs. Johanson og bliver voksen! Tryk nu på DEL-knappen for at hylde alle de fantastiske lærere derude!