Datteren går i panik, da hun får lort på hånden – nu får morens svar hele nettet til at koge

I coronatider er hverdagen vendt op og ned. Hele verden er stort set lukket ned, og alle bliver opfordret til at blive indendøre.

Det kan let blive kedeligt at være hjemme hele tiden, men meget kan man gøre for at underholde sig selv inden for hjemmets fire vægge.

Moren i denne video valgte at lave lidt sjov med sin datter – men det gik slet ikke som planlagt.

I de fleste familier er det meget normalt at lave sjov med hinanden, og nu her under coronakrisen, hvor alle familier er hjemme, så er det perfekt at tage lidt pis på hinanden for at løfte humøret.

Chokolade på hånden

Moren i denne video tænkte, at hun havde fundet på en genial spøg for at lave lidt sjov med sin datter.

Hun satte sig på toilettet, og havde taget lidt chokolade med. Herefter sætter hun toiletrullen midt på gulvet, hvorefter hun råber på sin datter og beder om hjælp.

Moren forklarer, at hun har tabt toiletrullen og nu ikke kan nå den. Den hjælpsomme datter række venligt toiletrullen til sin mor, der kvitterer med at klemme lidt chokolade ud på hendes hånd.

Youtube

Skriger, græder og griner

Men den lille datter reagerer ikke, som moren havde forventet. Hun undrer sig over, hvad hun har fået på hånden, hvorefter hendes mor svarer “lort.”

Youtube

Herefter går datteren i panik, og begynder at skrige, græde og grine.

Der går et stykke tid, før moren formår at berolige sin datter med, at det bare er chokolade, men selv da har datteren svært ved at forstå det.

Youtube

Video gået viralt

Moren lagde hurtigt den sjove video på nettet, hvor den hurtigt gik viralt, da flere morer sig over datterens reaktion.

Se videoen nedenfor!

Tryk nu på DEL-knappen for at sprede grinet videre!