Coronavirus: Hundredvis ringer 112, når de løber tør for toiletpapir – nu har politiet et klart budskab

Coronavirus har stort set lukket hele verden ned. Spredningen af virussen, kaldet Covid-19, går hurtigt, og det har fået lande verden over til at reagere.

For at få bugt med spredningen opfordres indbyggere i mange lande nu i videst mulige omfang om at holde sig isoleret.

Isolation har dog ført til, at mange har hamstret såsom konserves, tørvarer og toiletpapir.

Netop toiletpapir er blevet et problem mange steder, og i aviser og på tv kan man se billeder af tomme butikshylder fra alle verdens hjørner.

I byen Newport i den amerikanske delstat Oregon har manglen på toiletpapir fået indbyggerne til at ringe til politiet – som nu har fået nok af de mange unødvendige opkald.

Viral Thread skriver, at politiet i den amerikanske by Newport har udsendt en offentlig udtalelse om, at de skal lade være med at ringe 911 (svarende til Danmarks 112), bare fordi de er løbet tør for toiletpapir.

Wikimedia

Klart budskab

Efter hundreder af opkald fra bekymrede borgere uden toiletpapir følte de lokale politimyndigheder sig tvunget til at minde befolkningen om, hvad alarmnummeret skulle bruges til.

I et Facebook-opslag kommer politiet med et klart budskab på en sjov og kreativ måde.

It’s hard to believe that we even have to post this. Do not call 9-1-1 just because you ran out of toilet paper. You…

Gepostet von Newport Oregon Police Department am Samstag, 14. März 2020

“Du overlever uden vores hjælp”

I opslaget skrev de blandt andet:

“Det er svært at tro, at vi er nødt til at skrive dette indlæg. Ring ikke 911 bare fordi, du er løbet tør for toiletpapir. Du overlever uden vores hjælp. Faktisk tilbyder historien flere alternativer, hvis du i en periode ikke kan finde dit yndlings-toiletpapir.

Sømænd brugte gammelt tov med saltvand på. De gamle romere brugte skrubbesvampe med saltvand på. Vi er en kustby, og har derfor saltvand i overflod. Muslingeskaller kan også bruges.”

Politiet fortsætter herefter med at opremse forskellige alternativer, hvis man ikke har toiletpapir.

De afslutter med følgende:

“Vær opfindsom. Vær tålmodig. Der er mangel på toiletpapir lige nu, men det skal nok løse sig. Men ring ikke 911. Vi kan ikke komme med toiletpapir til jer.”

Shutterstock

En meget tydelig, kreativ og sjov markering fra politiet!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!