Claus tog sin nye IKEA-taburet med ind i bruseren – nu griner tusindvis af den pinlige episode

Nogle gange går tingene ikke helt, som man havde forestillet sig – og så er der kun to ting at gøre. Enten bliver man sur over problemet, eller så vælger laver man sjov med det komiske i situationen.

Da Claus Jørsted blev udsat for en pinlig episode i bruseren med sin nyindkøbte IKEA-taburet, besluttede han sig for at gøre det sidstnævnte – og valgte at dele hændelsen i et meget detaljeret Facebook-indlæg.

Han var dog ikke klar over, at historien skulle gå viralt…

Eftersom nordmanden Claus Jørstad har et dårligt knæ, så tænkte han, at det ville være en god idé at købe en taburet, som han kunne side på i brusebadet.

Prøvesidning med tøj

Efter at have prøvesiddet den med tøj på i butikken, faldt valget på IKEA-varianten “Marius”, som syntes at passe perfekt til dette formål, eftersom den var lavet af stål og plastik, mens den samtidig var behagelig at sidde på.

Men Claus havde ikke tænkt på en meget vigtig detalje. Hans nyindkøbte taburat havde otte små huller – hvilket hurtigt viste sig at skabe et mindre behageligt problem.

Foto: IKEA Hackers

I et opslag på IKEAs norske Facebook-side fortæller han i 2016 om episoden:

“Jeg satte taburetten ind i badet og hoppede ind. Uden tøj på denne gang. Jeg satte mig med numsen på stolen, og begyndte at vaske mig. Inklusiv skipperen og hans to matroser. Som I nok forstår, er skipperen kaptajnen dernede, og matroserne er de to små nødder, som dingler. Men eftersom I er svenskere, og jeg ved, at I ikke kan lide direkte beskrivelser af kroppens forplantningsorganer, så kalder jeg dem skippere og matroser”.

Foto: Claus Jørstad/Facebook

Når sæben rammer dækket, bliver kaptajnen og mandskabet en smule svimle af tågen, så de begynder at glide rundt som fulde sømænd.” skriver Claus og fortsætter:

“Matrosen gled ned i hullet”

”Så skete der noget. En matros gled ubemærket ned i det ene hul. Jeg mærkede det ikke starten, for som I ved, så bliver ting større i varmen, og når en matros er dampende hed, så er han også ekstra stor. Nu forstår I sikkert, hvad der skete. Man kan sige, at det ikke var særlig rart.

Jeg mærkede det først, da jeg rejste mig. Taburetten hang fast og dinglede, og jeg kunne mærke en utrolig smerte ramme mig som et jag i maven. Den skide matros sad fast i hullet.”

”Så der sad jeg. Og spekulerede og overvejede og funderede. Jeg kunne ikke skubbe matrossen op, og jeg var ikke sikker på, om jeg kunne trykke ham løs. Så sad jeg der, og tænkte lidt mere”skriver Claus.

Men mens han sad der og spekulerede, så begyndte tingene at løse sig selv automatisk.

”Jeg sad der så længe, at der ikke var mere varmt vand tilbage, og som man ved, så bliver det koldt, når der ikke er mere varmt vand. Forbandet koldt”skriver han og fortsætter:

“Eftersom jeg begyndte at fryse, så tænkte jeg, at jeg i det mindske kunne forsøge at holde varmen, mens jeg funderede og tænkte. Så jeg prøvede forsigtigt at række ud efter hårtørreren…. og gæt hvad der så skete! Kulden fik den opsvulmede matros til at krympe igen, og med et plop var jeg en fri mand igen.”

Foto: Claus Jørstad/Facebook

Herefter afslutter Claus:

Så nu har jeg et spørgsmål til jer: Findes taburetten i gul?

“Besætningen løb ind i problemer”

Den oprigtige fortælling fik, måske ikke overraskende, snart alle til at grine – og på bare én dag fik indlægget 25.000 likes og over 12.000 delninger. IKEA selv var også hurtige til at skrive et sjovt svar til Claus i kommentarfeltet:

“Hej, Claus. Det er trist at høre, at besætningen løb ind i problemer, og at du næsten skulle kontakte søfartstjenesten. Vi anbefaler, at du tager taburetten ud fra bruseren, og i stedet bruger den til at sætte en smuk blomst på. Hvis du vælger at beholde den i bruseren, så må du sørge for at iklæde dig det rigtige tøj til dit næste eventyr til havs. Her kan vi anbefale en regnhat. Med hensyn til dit spørgsmål, så findes Marius-taburatten kun i rød, sort eller hvid. Hav en fortsæt god dag”, skrev IKEA.

Jeg synes, at det her er et perfekt eksempel på selvironi!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis denne historie også giv dig et smil på læben!