Skræmmende: Noget på billedet får alle til at gyse – se nærmere for at opdage den uhyggelige detalje

Når vi hører om Portugal, tænker de fleste af os nok, at det er en dejlig feriedestination ved Atlanterhavskysten. Behageligt vejr, lækkert mad og god vin.

Googler man billeder fra Portugal, er der nok ikke mange af dem, der vil lede tankerne hen til spøgelser og andet overnaturligt. Men billedet nedenfor fra den portugisiske by São Miguel har fået folk på hele nettet til at gyse af ubehag.

For billedet indeholder nemlig en rigtig ubehagelig detalje.

Findes der spøgelser? Det er et spørgsmål, der ofte deler folk op i to lejre, en der tror på spøgelser og en anden, der absolut ikke tror på dem.

“Spøgelser findes”

Reddit er der flere diskussionstråde, hvor brugere offentliggør billeder af ubehagelige opdagelser.

Et af de billeder er nu gået viralt på de sociale medier, og flere etablerede medier har skrevet om det, herunder britiske Daily Star.

“Spøgelser findes”, har en bruger skrevet og offentliggjort et billede af en gade i São Miguel, Portugal. Billedet er taget fra Google Maps og viser et fodgængerfelt.

Men det, der har vækket voldsomme reaktioner på de sociale medier, er en uhyggelig detalje. Kan du se den? Her er billedet.

Reddit/Google Maps

Hvis du ikke kan se detaljen, har vi zoomet ind på billedet nedenfor.

Reddit/Google Maps

Der, langs vejen på den anden side af gaden, ser det ud til, at en gruppe personer går en tur.

“Måske er det Beatles”

Billedet har været diskuteret flittigt blandt brugere, der ikke kan blive enige om, hvorvidt det er spøgelser, et vægmaleri eller blot en fejl på Google map, der har skabt en illusion af fire personer.

“Wow, hvilket kunstværk! Fedt fundet!”, skriver en bruger, der ikke rigtig tror på spøgelser.

“Måske er det Beatles’ spøgelser”, kommenterer en anden bruger, der henvinser til bandets legendariske Abbey Road-cover.

Ifølge Daily Star er billedet sandsynligvis resultatet af en lidt langsom hjemmeside eller et vægmaleri. Men ser det ikke lidt uhyggeligt ud?

Google Maps/Reddit

Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan se billedet!