11 billeder af personer der glemte solcremen – og måtte betale den ultimative pris

Der har været godt vejr i Danmark på det seneste, og med ferien har mange af os nydt godt af solen på altaner, græsplæner og i parker. Og når man solbader, er det vigtigt at huske solcremen. Men det virker til, at ikke alle har lige god hukommelse.

For mange glemmer nemlig at beskytte sig mod solen. Selvom man muligvis smører kropsdele som ansigt og arme, er det vigtigt at have i tankerne, at man bør smøre hele kroppen.

En fejl, som mange nok har begået her til sommer, er at solbade i slidte jeans. Du ved, de der jeans med huller, der er populære blandt unge.

Jeg bruger dem ikke selv, men det virker til at være vældigt moderne – og nu kommer der billedbeviser på, at den seneste tid har været hård for de personer, der har brugt netop denne type bukser.

Med det gode vejr er det kommet lidt en trend med at offentliggøre billeder af sig selv på de sociale medier, hvor man er voldsomt solbrændt. Det hele er selvfølgelig gjort med humor i tankerne. Man overlever jo, selvom det gør ondt et par dage.

Vi har samlet de 11 bedste (og sjoveste) billeder med de hullede jeans som skurken!

Det er denne slags jeans, vi taler om

1. Solpletter!

2. Av, av, av!

3. Det ligner næsten, at hun har skåret sig

4. Puha!

5. Sådan kan det gå, når man tager bukser på, der er gået i stykker.

6. Det ligner næsten piskeslag!

7. De er da ide mindste lidt spredt ud

8. Det ser virkelig ubehageligt ud!

9. Ikke hullede jeans, men stadig solbrændt på grund af et hul (kasket)

10. Nærmest selvlysende knæ

11. Han tager nok et par andre bukser på en varm sommerdag

Et godt råd må være – lad være med at gå i hullede jeans om sommeren! Men vigtigst af alt – brug solcreme! Tryk nu på del-knappen for at sprede denne vigtige information videre!