Billeder: 10 personer som mødte deres dobbeltgænger ved et tilfælde

Nogle er af den overbevisning, at det er et tegn på uheld at møde andre, der ligner en selv. Men hvis man ikke tror på overtro og hokuspokus, er mødet med ens dobbeltgænger primært en helt fantastisk oplevelse!

Hjemmesiden Boredpanda har samlet 10 billeder af personer, der fik muligheden for at møde deres dobbeltgænger ved et tilfælde. Nogle af billederne er helt utrolige – og i mange tilfælde tror man faktisk, at der er tale om tvillinger eller nogen har haft gange i Photoshop. Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne!

1. Man kan næsten ikke tro sine egne øjne – to kopier!

Twitter

2. De er IKKE tvillinger – selvom det er svært at tro!

Imgur

3. De mødte hinanden på en bar ved et tilfælde!

Reddit

4. Da den pensionerede præst Neil Richardson flyttede til Essex, begyndte folk at hilse “Hej, John!”. Da han mødte John, forstod Neil endelig hvorfor…

Imgur

5. Næsten lidt skræmmende!

Flickr

6. Selv deres familier kunne ikke se forskel – det siger alt…

Facebook

7. Da jeg begyndte på universitetet, kaldte mange mig Brian – selvom jeg hedder Josh. Efter et stykke tid mødte jeg Brian ved et tilfælde. Så tog vi selvfølgelig et billede sammen!

Imgur

8. De ser ud til at hygge sig i hinandens selskab…

Reddit

9. Eriks (højre) kæreste begyndte at gå mod mig (venstre) med tindrende øjne. Hun troede, at jeg var hendes kæreste – selvom hun også senere indrømmede, at det føltes, som om han var blevet mindre..

Instagram

10. Thomas fik lidt af et chok, da han mødte sin dobbeltgænger på et fly. De sad ved siden af hinanden. De havde også booket sig ind på samme hotel. For at fejre alle tilfældighederne drak de en øl sammen!

Twitter

Jeg synes, at disse billeder er utroligt fascinerende! Hvor må det være en fantastisk oplevelse at møde sin dobbeltgænger! Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan se billederne!