Barnet finder morens kæmpe dildo i soveværelset – nu får reaktionen hele nettet til til at grine højt

Selvom de fleste af os selvfølgelig gerne vil have nære og tætte forhold til familien, er der dog noget, man ikke har lyst til at dele med sine børn eller forældre. Især når det kommer til intimitet eller sex.

Det er selvfølgelig skønt at kunne være åben og ærlig for sine nærmeste, men det kan også være dejligt at have et privatliv. Det er hvert fald min holdning, selvom jeg ved, at nogle har et lidt andet syn på sagen.

Moren i videoen nedenfor blev mødt af et lettere irriterende syn, da hun hørte sin kæreste skraldgrine fra soveværelset. For hendes lille søn havde nemlig fundet en lille hemmelighed i skufferne.

Kort før videoen blev optaget, havde denne mor haft en sommerfest med sine veninder. Der havde de blandt andet taget gaver til hinanden – og sidst på aftenen havde Ann, kvindens navn, lagt beslag på en kæmpe dildo.

Glad for fundet

Efter festen havde hun lagt dildoen i en af skufferne i soveværelset, og siden da havde hun ikke skænket den en tanke. Det var altså lige indtil en dag, da hun pludselig hørte sin kæreste skraldgrine fra soveværelset.

Youtube

I videoen nedenfor løber hun ind på soveværelset og ser sin lille søn, som har fundet kæmpe dildoen i en af skufferne. Selvom drengen ikke ved, hvad det er, virker det til, at han er meget glad for sit fund, som han kaster rundt og leger meget entusiastisk med.

Kæresten bag kameraet kan ikke stoppe med at grine, mens mor Ann forsøger at få kontrol over den pinlige situation. Efter en lille “brydekamp” med sønnen får hun fat i dildoen, som nu sandsynligvis er skjult et langt sikrere sted.

Youtube

Efter videoen er blevet postet på Youtube, har den fået over 7 millioner visninger – og stort set alle virker til at grine af hele situationen.

Nu til det sjove klip!

[arve url=”https://youtu.be/-6FVHZfBTZY” /]

Tøv ikke med at dele artiklen, hvis videoen gav dig et smil på læben!