Barnebarn giver mormor en tur i sportsvogn – reaktionen, når han trykker speederen i bund, er helt ubetalelig

Man bliver aldrig for gammel til at have det sjovt! Tjek bare denne modige kvinde, der kører en vild tur med sit barnebarn i en sportsvogn.

Det går vildt for sig, når barnebarnet trykker speederen i bund – og jeg griner, så tårerne triller!

Personligt har jeg ikke den store forkærlighed for biler eller fart, men denne ældre kvinde er virkelig modig, og videoen nedenfor får mig til at grine højt.

Fart og tempo

Hvad der i starten ligner en rolig køretur for en mand og hans mormor, udvikler sig pludselig uventet, da manden spørger, om mormoren er klar til at give den gas.

Youtube

Og se nu den ældre kvindes herlige reaktion, når bilen accelererer vildere og vildere – det ser næsten ud til, at kvinden er ved at flyve ud af bilen på grund af den enorme trækkraft. Men der er dog ingen grund til bekymring, for køreturen ender lykkeligt og viser det fine forhold mellem generationerne.

Youtube

Uanset om man kan lide biler eller ej, bør man ikke snyde sig selv for denne video – alt takket være den ældre kvindes fantastiske reaktion.

Hun gav også sit barnebarn tilladelse til at poste videoen på nettet, hvilket tyder på, at denne mormor har en stor portion selvironi! Vidunderligt!

Se og nyd klippet nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/mKcCff10fu0″ /]

Kvindens reaktion er jo helt fantastisk og fortjener at blive spredt videre. Del videoen med dine venner ved at trykke på del-knappen, så flere kan se denne herlige køretur!