Annies bryster vejer hele 30 kilo stykket – se nu når hun rejser sig op

Alle er vi forskellige – og det skal vi være meget glade for. For forestil dig bare, hvor kedelig og trist verden ville være, hvis vi var tro kopier af hinanden. Nej, vores forskelle i udseende er med til at gøre verden smuk og farverig.

Derfor er det også altid fascinerende at se mennesker, der virkelig skiller sig ud fra mængden med deres ydre. Det hele bliver selvfølgelig ekstra dejligt, når de omfavner det – og måske enda gøre det til noget positivt.

Hvilket er tilfældet for 62-årige Annie Hawkins-Turner. Amerikaneren er blevet millionær ved at have verdens største naturlige bryster.

Hun har kunsternavnet “Norma Stitz”, og beskriver sig selv som en entreprenør og fetichmodel, ifølge Wikipedia. Siden 1999 har hun været indskrevet i Guiness Rekordbog – fordi hun har verdens største naturlige bryster.

Begyndte at bruge BH som 9-årig

Den 62-årige amerikaner måler 177,8 centimeter over brysterne – og hvis hun skulle have en BH, ville Annie bruge størrelse 48V.

Det hele tog fart allerede som 9-årig, da den fremtidige pornostjerne (hun optager ikke sexscener med mænd eller kvinder, men er kun stjerne i ‘solofilm’) begyndte at bruge voksen-bh’er, skriver Guiness World Records.

Allerede i en tidlig alder blev hun rådet af lægerne til at få foretaget en brystreduktion – hvilket hun altid har nægtet.

– Jeg vil ikke manipulere med naturen. Da mine bryster voksede, fik jeg også stærkere rygmuskler, der virkede som støtte, fortæller Annie.

Vejer 30 kilo – stykket

Annie er mor til to, og begyndte som voksen at tjene gode penge på sine gigantiske bryster. Hun er faktisk stolt af sin verdensrekord.

– Det var helt utroligt. En stor ære! Noget jeg altid vil sætte pris på.

Brysterne vejer 30 kilo stykket – og vokser stadig den dag i dag, skriver The Sun.

I 1991 mødte Annie sit livs kærlighed Allen, der var 20 år ældre.

– Til mit store chok bemærkede jeg, at han elskede større kvinder og syntes, at mine bryster var utrolige. Vi fandt hinanden, og han løftede min tillid, har hun fortalt til avisen.

Stor succes på nettet

Parret blev gift fem år senere – og i den forbindelse tog karrieren virkelig fart. Snart havde Annie sine egne kanaler, hvor hun kunne markedsføre sine store bryster – som mange var villige til at betale store summer for at få et glimt af.

Desværre døde manden i 2003, men indehaveren af verdens største bryster fortsætter med at gøre succes, som er blevet endnu lettere i takt med udviklingen af internettet og de sociale medier. I dag har Annie eksempelvis over 83.000 følgere og dedikerede fans på Instagram.

Er det ikke dejligt, at Annie nyder livet og får det bedste ud af situationen? Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, eller for at fortælle, hvad du synes om dette!