Anne kontaktes af aggressiv bedrager - men se nu det geniale svar, som får svindleren til at gå amok

Anne kontaktes af aggressiv bedrager – men se nu det geniale svar, som får svindleren til at gå amok

Jeg tror næsten, at de fleste af os på et tidspunkt har været udsat for svindlere eller svindelforsøg. Det er ikke sikkert, at de lykkedes med at snyde dig – men bare det at blive kontaktet kan faktisk være meget ubehageligt.

Det er vigtigt, at man ikke lader dem vinde! For så får de jo blod på tanden, og fortsætter deres svindelnumre! Det er det sidste, vi ønsker!

Se nu Annes geniale svar på tiltale nedenfor, da han fik en SMS fra en svindler!

Hvorvidt dette er sandt eller ej – det ved jeg faktisk ikke. Et par lignende historier har cirkuleret rundt på nettet i nogle år efterhånden, men uanset hvad synes jeg, at det her er både sjovt og tankevækkende.

Det er ganske enkelt vigtigt at give svindlere modstand og forsøge at håndtere dem på den bedst mulige måde, så de ikke forsøger at snyde en igen. Eller for den sags skyld vælger at forsøge at snyde andre. Det her er noget, vi alle skal hjælpe med at sætte en stopper for!

Anne udsættes for svindelforsøg

I dette tilfælde modtager Anne en SMS (se nedenfor) fra en svindler, der skriver, at han (eller hun) er fra Danske Bank. Men hvis man læser svindlerens SMS’er, er det meget tydeligt, at det er løgn og bedrag.

Svindleren skriver altså, at Anne skal have penge tilbage – men på lidt dårligt dansk.

Svindleren går amok

Efter Anne har spurgt, om de nogensinde har haft succes med svindelnummeret, begynder svindleren at blive lidt irriteret. Da Anne så skriver, at man skal være lidt dum for at falde for det her, eksploderer idioten. Og det er stort set umuligt at lade være med at grine!

 

Jeg synes virkelig, at Anne valgte at gøre det rigtige i situationen!

Man skal aldrig lade sådanne idioter, der forsøger at snyde hæderlige folk fra penge, vinde. Derudover formåede hun også at gøre svindleren meget irriteret, hvilket egentlig bare er en bonus.

Når det er tydeligt, at nogen forsøger at stjæle ens penge, er det vigtigt at være på vagt. DEL nu for at sprede det vigtige budskab videre!