Anne chikaneres af stodder på nettet – genial hævn gør ham rasende

Selvom der er mange idioter på nettet, er flertallet dog godhjertede og omsorgsfulde personer, som bare vil alle det bedste. Det kan man da håbe!

Men hvis man bevæger sig rundt i forskellige fora eller datingsites, er der en risiko for at komme i kontakt med personer, som kun har til hensigt at udnytte en. Ekstra sårbare er kvinder – og det er selvfølgelig forfærdeligt, at de ikke kan være sig selv uden at blive chikaneret.

Sidste år blussede debatten om ”#metoo” op, hvor vigtige problemstillinger og diskussioner om mænds mange gange dårlige opførsel mod kvinder blev rejst.

Jeg mener, det kun er godt, at disse problemstillinger diskuteres offentligt – og mange blev udskammet efter offentliggørelsen af diverse skandaler.

At vi skal behandle vores medmennesker godt – det er jo en selvfølgelighed. Det behøver man ikke være feminist for at mene! Vi skal alle respektere hinandens privatliv og kunne sige nej. At chikanere eller antaste andre personer bliver aldrig nogensinde acceptabelt.

Genialt svar

Som offer kan man reagere på mange forskellige måder. Jeg har ingen holdning til, hvordan man håndterer situationen, men for et par dage siden hørte jeg om en ung pige ved navn Anne, som efter min ydmyge overbevisning gav et genialt svar til en mand, som gerne ville se hende nøgen.

Kvinden på billedet har intet med historien at gøre

Det er egentlig ikke kompliceret, men genialt i al sin enkelthed.

Hvorvidt følgende er sket i virkeligheden eller er pure opspind, det ved jeg faktisk ikke. Jeg hælder nok mest til, at det er en røverhistorie, men uanset hvad så er historien meget sjov. Selvfølgelig ikke mandens opførsel, men Annas geniale svar på tiltale!

De skulle eftersigende have skabt kontakt på nettet og begyndt at skrive til hinanden privat. Men mandens ellers så venlige opførsel ændrede sig på et splitsekund, og han begyndte at blive meget ubehagelig og påtrængende.

Der gik ikke lang tid, før han begyndte at plage om at få tilsendt et nøgenbillede af Anna.

Men læs Anna svar her nedenfor – i sin helhed!

 

Efter Anna skrev “selvfølgelig”, havde manden nok forventet et nøgenbillede. Men i stedet fik han bogstavelig talt et billede uden tøj! Ganske enkelt en ‘nøgen’ tørresnor.

Manden blev rasende – og samtalen var forbi! Men det er nok ikke en overdrivelse at påstå, at Anna nok klarer det uden denne mand i sit liv.

Jeg fik mig et godt grin af dette svar! Så genialt i sin enkelhed! Tøv ikke med at dele hvis du mener, at manden fik som fortjent!