Anja slår en kæmpe prut, da hun er alene på arbejdet – så indser hun sin skæbnesvangre fejl

Selvom langt fra alle vil indrømme det, så prutter alle mennsker. Alt fra rige forretningsmænd til SOSU-medarbejderen prutter med jævne mellemrum, uanset hvad de siger. At prutte offentligt virker dog lidt uopdragent, da prutter larmer og kan lugte virkelig dårligt. Men hvis man er alene, er det selvfølgelig bare at give den gas.

I gennemsnit prutter en person op til 20 gange om dagen. De fleste prutter sker dog, når man er alene, normalt på toilettet eller under dynen, når man sover. Hvis man eksempelvis er på job, holder man sig, det er almindelig høflighed. Amerikanske Anja Gridley troede, at hun var alene, efter to af hendes kollegaer var gået hjem, og valgte at slå en kæmpe brandskid for at fejre, at hun nu endelig var alene, skriver Ladbible.

Filmer sin prut

I en video, Anja har lagt på nettet, kan man se Anjas to kollegaer gå ud af døren, og Anja ser meget tilfreds ud, da hun endelig kan give den gas uden at tænke på sine kollegaer.

Youtube

Anja slår en rigtig lang og højlydt brandskid, der ville have fået en havnearbejder til at rødme.

Indser sin fejl

Anja bliver ved med at filme sig selv og snurrer på stolen. Så indser hun sin pinlige fejl – en af hendes kollegaer er stadig på kontoret.

– David er vores videoproducent. Han er ofte så dedikeret til sit arbejde, at han sidder helt stille, men hun prut var høj nok til, at han vendte hovedet, siger Anja til Ladbible.

Youtube

Se den pinlige video her nedenfor:

Sådan kan det gå, når man ikke er opmærksom! Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner et billigt grin!