Angela blev træt af at skrabe bilruder hver dag – se nu den geniale løsning, som alle danskere bør teste

Vi er efterhånden nået den tid på året, hvor vi hver morgen skal bruge mindst 10 minutter på at skrabe frost fra bilruderne. Som om morgenerne ikke er stressende og mørke nok i forvejen, så skal man også fryse hænderne bare for at kunne komme på arbejde.

Men engelske Angela har fundet på et genialt trick, der gør isskrabning både hurtigere og nemmere, skriver Manchester Evening News.

Engelske Angela Hickling var træt af at skrabe bilruderne fri for frost hver morgen – og opfandt sin helt egen smarte isskraber. Primært fordi, at hun en vintermorgen ikke kunne finde sin almindelige isskraber i bilen, og var derfor nødt til at tænke lidt ud af boksen.

I'm sure sundays arnt made for this ya know, wheres my breakfast in bed all nice and warm.. football life ⚽️👍⚽️👍⚽️👍bring me my hot chocolate 🥳🥳🥳🥳

Posted by Angela Hickling on Sunday, November 17, 2019

Sprayflaske med børste

Angela var hjemme hos sin kæreste, og begyndte at lede efter noget at skrabe ruderne med. Så fandt hun en tom sprayflaske, der tidligere havde indeholdt tæpperens.

Angela fyldte den tomme flaske med varmt vand og brugte derefter børsten på flasken til at skrabe ruderne. Det varme vand var med til at smelte isen og på få sekunder fik hun vinduerne helt fri for frost.

“Jeg er et geni”

Angela tog nogle billeder for at forevige sin geniale idé og lagde dem herefter på Facebook.

“Jeg er et geni. Tag en flaske som denne, fyld den med varmt vand og den er klar. Ingen frosne hænder og helt rene ruder. Nu mod jobbet, hav en god dag!” skrev Angela på Facebook.

I'm a genius, get ya self one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore…

Posted by Angela Hickling on Monday, November 18, 2019

Bliver hyldet

Angelas idé blev straks hyldet, og flere tusinder har ladet sig inspirere af hendes smarte trick.

“Jeg ville ikke fryse fingrene, når jeg skrabede ruderne, og så fandt jeg denne flaske. Som du kan se i klippet, virkede det på få sekunder. Jeg brugte ikke engang alt vandet fra flasken”, sagde Angela til Manchester Evening News.

Det var smart! Dog er det vigtigt, at flasken er helt ren, inden den bruges på bilruden! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette geniale trick!