Anastasia blev mobbet med sin ‘mærkelige’ krop – 10 år senere tager hun den perfekte hævn

Det er aldrig i orden at gøre grin med nogen på grund af deres udseende.

Vi er alle født med forskellige forudsætninger – og alle mennesker er smukke på hver deres måde.

En, der virkelig skriver under på dette, er modellen Anastasia Berthier. Hun blev mobbet i en ung alder med at være for buttet – men tog senere kropslig hævn. Snart fik hun enorme bryster – og er nu en af ​​Ruslands mest populære modeller med over 1 million fans.

Anastasias gigantiske, men helt naturlige babser har sikret hende en succesfuld karriere – og vendt hendes usikkerhed og lave selvtillid til det stik modsatte, skriver The Mirror.

Det var allerede i en alder af 10, at mobberne begyndte at drille Anastasia Berthier i skolen. Hun blev kaldt “fed” og “tykke” på grund af hendes vægtproblemer. Det hele blev endnu værre, da pigen i løbet af en sommer udviklede sig fysisk og hurtigt gik fra A- til E-skål i bh-størrelse.

Tilbage i skolen efter sommerferien blev mobberne nu mere seksuelle i deres drillerier. Hun blev straks kaldt “Babs”, og flere unge drenge begyndte at sprede falske rygter om, at de havde haft sex med hende – selvom Anastasia var jomfru på det tidspunkt. Det hele førte til lav selvtillid og angst i lange perioder under opvæksten.

Alt dette vendte dog til sidst – cirka 10 år senere.

Brysterne blev ved med at vokse og blev kun større og større – men en dag fik en fotograf øje på hende. Dette førte til, at Anastasia startede en modelkarriere.

At blive fotograferet i inspirerende omgivelser og i sexede bikinier og lingeri begyndte at genopbygge selvtilliden. Den unge kvinde følte sig stærkere og indså, at hun ikke behøvede at se ud på en bestemt måde for at føle sig lykkelig.

Med sine – ifølge hende – helt naturlige bryster, som nu kræver bh-størrelse 34K, er russeren nu en verdensstjerne i sin branche. Hun har mere end 1 million følgere på Instagram – og elsker nu sin specielle krop, skriver The Mirror.

Mobbernes drillerier er glemt – og Anastasia mener, at hun har lukket munden på idioterne med sin stærke rejse, og at hun har opbygget en selvtillid, der betyder meget.

– Det tog lang tid og meget arbejde at nå hertil. Jeg har indset, at jeg aldrig bliver høj og tynd, hvilket mange mener er det ideelle. På den anden side kan jeg være den bedste udgave af mig selv og holde af den smukke kvinde, som jeg er – kurvet og frem for alt med mine bryster, siger hun ifølge avisen.

Sikke en utrolig stærk kvinde med en inspirerende livsrejse! Tryk nu på DEL-knappen for at vise, at mobning aldrig nogensinde er acceptabelt!