Åbn køleskabet, hvis du bliver solbrændt – her er 1 simpel ingrediens, som redder din sommer

Sommeren er dejlig med lange aftener, grill og solbadning. Det er næsten intet bedre end at sole sig på stranden efter en lang og kedelig vinter.

Derudover er det så dejligt at være lidt solbrun. Men det er vigtigt at bruge en masse solcreme, før og mens man er på stranden, ellers risikerer man en alvorlig forbrænding.

Men man kan alligevel komme til at blive solbrændt, og det er ikke specielt sjovt, især når man ligger i sengen om natten og kan mærke, at det bare svier og brænder.

Åbn køleskabet

Når man er blevet solbrændt, er der mange metoder til at lindre smertern. Men ifølge hudlæge Joshua Zeichner findes der en kur – som alle har i deres køleskab derhjemme.

– Kold mælk beroliger betændt hud, siger Joshua Zeichner til Daily Mail.

Kold mælk sænker varmen på den brændte hud og lindrer betændelsen, fordi cellerne skrumper af kulden.

Mælk indeholder også vitamin A og D, aminosyrer og proteiner, som fungerer rigtig godt som erstatning for almindelig lotion.

Sådan gør du

Skal man skal bare hælde kold mælk over dig selv, når man bliver solbrændt? Njah, så simpelt er det ikke.

Det bedste, ifølge Joshua Zeichner, er at hælde kold mælk i en skål og derefter lægge et håndklæde i. Så tilbage i køleskabet. Når håndklædet så er køleskabskoldt, kan du forsigtigt påføre det våde håndklæde på din brændte hud.

Det er dog vigtigt ikke at gnide håndklædet mod huden, da det kan gøre rigtig ondt.

– Når huden er kølet af, og den føles lidt bedre, vil jeg anbefale at påføre en blødgørende salve, siger Joshua Zeichner til Daily Mail.

Sikke et godt tip, hvis uheldet er ude, og hvis jeg bliver solbrændt, vil jeg helt sikkert prøve dette!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får denne vigtige information!