5-årig ringer 112 for at bestille pizza - politiets uventede reaktion er helt fantastisk

5-årig ringer 112 for at bestille pizza – politiets uventede reaktion er helt fantastisk

Det er ikke altid let for børn at forstå, hvad der sker i voksenverdenen. Ting tager tid, man misforstår ting, men så længe man lærer af sine fejl, er det kun godt, at børn har mod på at udforske og udvikle sig.

Hvad skal man eksempelvis gøre i en nødsituation? Hvordan skal man bære sig ad med at få leveret en pizza? Det er to spørgsmål, som børn er nødt til at lære svaret på – men for nylig valte en 5-årig i Florida at slå to fluer med et smæk

Drengen ringede 911, USAs modsvar til 112, for at bestille pizza. Nu får politiets reaktion hele verden til at juble.

I en video fra News 6 Click Orlando kan man høre lille Manny Beshara ringe til alarmcentralen og sige:

– Jeg vil gerne have, at I kommer med en pizza, tak!

Tre betjente kom til undsætning

Drengens storesøster, Madonna, havde vendt ryggen til sin 5-årige lillebror for at hente morgenmad til ham, men så Manny sin mulighed for at bestille lidt lækkert mad.

Da søsteren vendte tilbage til rummet, sad han med telefonen.

– To sekunder senere tog jeg mobilen, og så var det politiet. I det øjeblik tænkte jeg bare “Min Gud, hvad har han lavet”, siger søsteren til News 6 Click Orlando.

Tre betjente rykkede ud til familiens hus for at sikre sig, at alt var under kontrol. De kom i kontakt med Madonna og Manny og kunne konstatere, at de begge havde det godt. Storesøsteren fortalte, at 5-årige Manny havde brugt telefonen uden hendes tilladelse.

Viste taknemmelighed

Betjentene forklarede, at man kun skal ringe 911 i nødsituationer. Herefter valgte de også at opfylde Mannys ønske ved at køre til et pizzaria i nærheden, hvor de købte en pizza til den lækkersultne 5-årige.

Sanford Police Department

Et par dage senere ville familie vise deres taknemmelighed efter betjentenes gode gerning. Manny, hans mor og to søstre valgte derfor at besøge Sanford Police Department, hvor de bød betjentene på pizza.

News 6 Click Orlando

“Jeg tror, at den lille dreng har forstået, hvad 911 skal bruges til. At vores betjente kørte ud og gjorde det for ham er fantastisk”, siger Cecil E. Smith, chef for Sanford Police Department.

Jeg synes, at betjentene håndterede situationen til perfektion. Man lærte drengen en nødvendig lektie, og man gjorde hans dag lidt bedre ved at byde på pizza. Synes du, at de valgte at gøre det rigtige? Så tryk på del-knappen for at give dine venner mulighed for at se dette!