29-årig Jonna trodser vinteren med et iskoldt bad – men se nu, når hun vender sig om

Her i Skandinavien er vejret altid et af de helt store samtaleemner. I sommers mente mange blandt andet, at det var for varmt, men nu hvor vinteren efterhånden nærmer sig, skal vi nok til at høre folk brokke sig over kulden.

Helt personligt forsøger jeg at se på hele vejrsituationen med et positivt sind. Temperaturer, regn og sne er trods alt ikke noget, man er herre over, og derfor er man nødt til at leve med det.

Men nogen, der virkelig omfavner kulden, er 29-årige svenske Jonna Jinton.

For lidt over 8 år siden valgte bloggeren Jonna Jinton at flytte 1.000 kilometer fra Göteborg til Grundtjärn i det nordlige Sverige, som er en lille by med cirka 10 indbyggere.

Laver videoer om sit liv

Der lever hun meget isoleret, og kan derfor dedikere hele sin tid til det, hun virkelig brænder for – at skabe.

– Naturen er for mig det vigtigste, jeg har. Det er der, jeg får al min inspiration, sagde Jonna til den svenske avis Expressen tidligere i år.

Youtube

Den kreative 29-årige producerer en del videoer om livet i Norrland – og har fået millioner af visninger på sine både inspirerende og til tider sjove klip.

Tidligere i år offentliggjorde Jonna en ny film. Den handler om den svenske kulde om efteråret og vinteren. I videoen fortæller den svenske kvinde, at hun sidste år var meget syg, men at hun nægter at lade dette ske denne vinter.

Bader i iskoldt vand

Et skridt i den rigtige retning mod en sygdomsfri vinter er at udfordre sig selv – og at trodse det svenske vejr. Det vil gøre hende stærkere, mener Jonna, som blandt andet bader regelmæssigt i en nærliggende sø.

Youtube

I klippet filmer hun sig selv, mens hun bader i det iskolde vand for første gang. Det er stille, fint og roligt – men da Jonna vender sig mod kameraet, er det meget tydeligt at se, at hun kæmper for at trække vejret og at kunne stå i vandet.

– Jeg føler mig aldrig mere levende, end når jeg træder ned i iskoldt vand og kan føle, hvordan blodet strømmer gennem kroppen og gør alt, hvad det kan for at holde mig i live. I det øjeblik er jeg fuldstændig nærværende, siger Jonna i klippet.

Se den smukke og inspirerende video nedenfor! Jeg ville aldrig have modet til at gøre som Jonna – hun er virkelig en sej kvinde!

[arve url=”https://youtu.be/eEDmZlVCCzc” /]

Tryk på DEL, hvis du også blev imponeret af Jonnas klip!