29-årig går i panik da han ser fræk detalje på kærestens ben – dagen efter afsløres den intime sandhed

Selvom man selvfølgelig ikke kan undgå misforståelser, er det vigtigt at få det bedste ud af situationen og forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned.

For det mærkelige behøver ikke at være så underligt, som det muligvis virker til ved første øjekast.

Hvilket også var tilfældet for Kaylou og hendes kæreste Jay.

Pludselig en dag opdagede de, at en penis var blevet formet på hendes ben, som hun havde smurt ind i selvbruner. Først tænkte kæresten, at Kaylou havde været ham utro, men senere fandt de frem til, at en intim stund parret imellem ved en fejl havde skabt den lidt frække detalje.

Den 29-aårige elektriker fra den engelske by Worchester gik i panik, da han bemærkede det penislignende mærke på kæresten Kaylous ene ben, skriver sitet 9gag. Eftersom formen og størrelsen ikke passede på hans egen “lyststang”, blev kæresten straks mistænkelig.

Foto: 9gag/Kennedy News and Media

En simpel misforståelse

“Jeg blev forvirret og tænkte, om det virkelig var min penis. Jo mere jeg tænkte over det, desto tydeligere var det, at noget ikke var, som det skulle værre”, siger han ifølge sitet.

Fotokilde: 9gag/Kennedy News and Media

Lidt senere kunne parret dog konstatere, at der var tale om en simpel misforståelse. For det var nemlig ikke en penis, der havde skabt mærket på benet. Det var i stedet opstået efter en intim stund samme aften, hvor Jay med sin ene hånd havde tørret selvbruneren på sin kærestes ben.

Helt tilfældigt havde han dannet en penisformet silhuet med sin håndled og underarm.

Fotokilde: 9gag/Kennedy News and Media

“Jeg så hans arm og pletten på den. Da forstod jeg, hvordan det stod til”, siger Kaylou.

“Jeg fandt det meget sjovt! Jeg viste det til alle – og selv de grinede. Man kunne se et meget tydeligt mærke”.

Det penisformede mærke sad stadig på kvindens ben i fire dage, hvorefter det forsvandt. I løbet af de fire dage var hun iklædt lange kjoler eller jeans, da hun ikke havde lyst til at vise sin “penis på benet” til fremmede.

Jeg kunne ikke lade være med at grine af det her! Tryk nu på del-knappen, hvis historien gav dig et smil på læben!