27-årig models billede afslører beskidt detalje – kan du se, hvad der får tusindvis til at grine højt?

Modellen, modeikonet og bloggeren Chloe Morello ville give sine trofaste følgere noget ekstra at grine af. Hun er 27 år gammel og har over 3 millioner følgere på Instagram og Youtube, hvor hun ofte taler om sin stil, mode og sit ofte glamourøse liv.

Foto: Chloe Morello/Instagram

Mange gange viser hun sit tøjvalg for dagen og beder sine følgere om at vurdere en specifik detalje eller tøj. Det skaber normalt stor interesse, og for et par dage siden offentliggjorde hun et sådant billede på Instagram.

Til billedet skrev hun spørgsmål: “Ødelægger disse strømper dette outfit?”

”Gjorde hele min dag!!”

Men der var for en gangs skyld en meget uventet detalje på billedet, der fik titusinder til at skraldgrine. Noget, som Chloe ikke nævnte, men i stedet lod sine følgere bemærke. Det er måske lidt umodent eller beskidt, men jeg kunne faktisk ikke lade være med at grine.

Kan du se, hvad der har fået dette billede til at gå viralt verden over?

Guys need your help!! Do these socks ruin the outfit? #ootd #whenyouseeit

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on Jul 17, 2018 at 6:23pm PDT

De fleste af jer har nok allerede opdaget det, men på sin pailletkjole har Chloe tegnet en stor penis med tilhørende nosser. Årsagen til det hele er lidt uklar, men det har under alle omstændigheder få et mange til at grine.

– Det her er det eneste penisbillede, jeg gerne vil have tilsendt, skriver en følger.

– Jeg er indlagt på hospitalet, men dette billede gjorde hele min dag, fortæller en anden.

– Jeg elsker den kjole, kommenterer en tredje.

– Jeg har ikke grint så meget i hele mit liv, skriver en anden fan.

– Det er faktisk ikke strømperne, der skiller sig ud på dette billede, skriver en følger som svar på Chloes spørgsmål.

På billedet kan man til højre også ane, at der er en mand inde på badeværelset, men hvem det er eller hvad han laver, melder historien intet om. Det føles heller ikke vigtigt i sammenhængen.

Idoler og rollemodeller for unge som Chloe bør turde give lidt af sig selv, og at sprede latter kan aldrig være negativt! Derfor synes jeg, at det her var helt klokkerent! Tryk gerne på delknappen, hvis du er enig!