26-årig har fået 20 operationer for at få “den perfekte krop” – har nu gebis og “en anden hud”

Jeg har lidt på fornemmelsen, at plastikkirurgi og kosmetiske indgreb bliver stadig mere almindeligt.

Det er selvfølgelig godt, at man har muligheden for at få foretaget skønhedsforskønnende indgreb efter ulykker eller for at blive mere tilfreds med sit udseende – men nogle personer tager det der med udseendejustering til helt nye højder.

Det er selvfølgelig et personligt valg, som man ikke bør dømme dem for – men samtidig kunne jeg aldrig finde på at lægge mig under kniven, hvis det ikke var højst nødvendigt.

Hun bærer korset 23 timer om dagen og har gennemgået et utal af plastikkirurgiske indgreb – men nu mener den argentiske model Aleira Avendano, at hun har fået “den perfekte krop”, skriver americanow.com.

– Alle kvinder burde få plastikoperationer for at blive virkelig smukke, siger hun ifølge Daily Mail.

Trodser lægernes advarsler

Hun har haft korset på dagligt i seks år, og hun kalder den sin “anden hud”. Trods lægernes advarsler vælger den 26-årige model fortsat at bære korsettet.

– Jeg elsker at føle det pres mod kroppen, som det giver. Jeg tager det kun af for at hvilke og vaske mig – en time om dagen.

Instagram

Ifølge avisen fortæller Avendano, at folk stirrer på hende på gaden. Flere tror faktisk slet ikke, at hun er ægte, og nogle har endda beskyldt hende for at være en mand eller alien, siger modellen til The Mirror.

Instagram

Mens hun træner intenst for at mindske taljestørrelser, holder modellen også en streng kost. Det inkluderer bittesmå portioner æggehvide, ananas, andre frugter og lidt kød.

Har udskiftet alle sine tænder

Sammenlagt har Avendano gennemgået 20 plastikoperationer, ifølge Daily Mail. Det omfatter blandt andet fire brystforstørrelser, to næsekorrektioner, en mavesæksoperation, tre numseimplantater, et pandeløfte samt en fedtsugning.

Hun har også fået alle sine tænder erstattet med kunstige tænder for at få et perfekt smil.

Instagram

Selvom den unikke kvindes udseende koster – både tid og penge -, mener den argentiske model, at det har været det hele værd. En dag håber hun på at blive verdenskendt for det, hun selv kelder den perfekte krop.

Hvad synes du om Aleiras livsvalg? Gør hun det rigtige ved at forfølge sin drøm, eller er det for skørt? Del gerne artiklen videre eller giv din mening til kende i kommentarfeltet!