23-årige Amanda er liderlig døgnet rundt – kan ikke arbejde eller køre bil

At være seksuelt ophidset er helt normalt, men var du klar over, at der er en diagnose, der betyder, at du er liderlig konstant? meget få har PGAD, persistent genital arousal disorder – men du kender måske en, der har det?

Det er tilfældet for 23-årige Amanda McLaughlin fra USA. Hun er ganske enkelt for liderlig til at kunne arbejde – og må bede sin mand om at have sex hver dag, fortæller hun i BBC-dokumentaren Living Differently.

Som 13-årig begyndte Amanda McLaughlin at mærke, at der var noget galt – og under puberteten onanerede hun markant mere end en gennemsnitlig teenager. Familie troede først, at hun var sexafhængig, men i dag fortryder moren, at hun ikke tog sin datters problemer mere alvorligt, siger hun i BBC-dokumentaren Living Differently.

BBC Three

Til sidst fandt man ud af, at Amanda havde PGAD, persistent genital arousal disorder, hvilket groft kan overættes til “konstant genitialt ophidselsessyndrom”. Det var en lettelse at få en diagnose, da der trods alt var en rationel forklaring på den uhørte liderlighed.

Symptomerne indebærer, at man er seksuelt ophidset i længere perioder, og at orgasmer ikke får liderligheden til at forsvinde.

– Det er ikke sjovt at være liderlig hele tiden. Det føles, som om man skal have orgasme hele tiden, og den følelse forsvinder aldrig. Ville du have lyst til at have erektion hele tiden? Det tror jeg ikke, siger Amanda i dokumentaren.

Hun tager medicin for at dæmpe de stærke symptomer, og skifter mellem varme- og kølepuder. Den voldsomme seksuelle ophidselse tager hårdt på den 23-årige Amanda.

Fremover håber Amanda, at hun med øget kontrol over sit begær kan arbejde, få børn og køre bil.

Kender du nogen, der muligvis lider af dette her? Så tag den person på Facebook eller del nyheden videre til dine venner!