15 penis-inspirerede julegaver: Vi kender alle en person, der ville elske det her!

Nogle personer er næsten som besat af kroppens lidt mere intime kropsdele. Det skal være kusser hist og her, penisser overalt, bryster og numser så langt øjet rækker. Jeg tror faktisk, at vi alle kender en sådan ofte lidt sjov stodder/stodderkone.

Faktisk er de stort set altid meget elskværdige, og hele denne besættelse af kønsdele er ofte ganske uskyldigt, men det virker dog til, at sådan noget stadig kan vække stærke følelser. Jeg vil eksempelvis vædde med, at nogle læsere vil blive sure over denne artikel.

Det er selvfølgelig okay, vi har alle ret til have en mening, men personligt kan jeg ikke lade være med at grine af disse billeder!

Nuvel – lige her før jul læste jeg om 15 produkter inspireret af penisser på sitet someecards, som nogle af dine venner med garanti vil blive glade for. Jeg indrømmer gerne, at de er både sjove og søde – måske man skulle slå til?

Varerne kan bestilles fra Amazon, så hvis du mangler lidt inspiration til julegaver, så er der rigeligt af dem her i denne artikel!

1. Nu skal der bages penis … eller, jeg mener julekager?

2. Ingen grund til at bruge en julemandsmaske til jul!

3. Disse is-penisser i en gin & tonic ville gøre underværker!

4. Disse kæmpe penis-balloner, der kan spændes fast om kroppen, er perfekt tik nytårsaften!

5. Haha! Den her er faktisk rigtig sød!

6. Mm … nu blev man jo lækkersulten!

7. ”I love dick”-øreringe! Er det årets julegave?

8. DISSE TØFLER!

9. Penis-sæbe er åbenbart den nyeste trend…

10. Kender du en, som ville elske denne læbestift?

11. Perfekt til både sofaen og sengen! En blød penis at hvile på.

12. Okay, jeg er nødt til at anskaffe mig sådan en! Tænke bare hvor chokerede gæsterne bliver, når man giver dem sådan et æg!

13. Penis-konfetti er perfekt til nytårsaften!

14. En gigantisk penis-kageform

15. Tøfler igen…

Vi kender alle nogen, som bør ønske sig nogle af disse produkter i julegave! Tag den person, eller del billederne med dine venner! De vil de med garanti sætte pris på!