Udfordring: Kan du se hvilken kat der skiller sig ud?

Jeg er begyndt at sidde mere med hjernevridere, krydsord, forskellige udfordringer og lignende, der virkelig får hjernen til at arbejde på højtryk. Det er faktisk blevet en meget god vane. Jeg forestiller mig, at det er med til at skærpe hjernen, og at det kun er sundt med hjernegymnastik i en tid, hvor computere klarer det meste for os.

Det kan være alt fra simple gåder og behøver ikke at være noget kompliceret. Det vigtige er at aktivere hjernecellerne for en stund – og derudover er det heller ikke skadeligt at stimulere sit indre konkurrenceinstinkt.

Du har 10 sekunder sekunder

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er de fleste ikke i stand til at løse gåden nedenfor på 10 sekunder. Jeg lykkedes lige nøjagtigt, men den er faktisk ikke så nem, som man ellers tror ved første øjekast.

På billedet er der tre tegnede katte. Nu er din opgave at finde frem til, hvilken en af kattene der skiller sig ud fra de to andre. Der er en specifik detalje, der er vigtig at finde for at kunne løse gåden.

Du har 10 sekunder – kan du se hvilken kat, der skiller sig ud?

Fandt du frem til det rigtige svar? Som sagt er der en meget specifik detalje, du skal lede efter, og hvis du finder den, finder du også frem til den rigtige løsning!

Som sagt er de fleste ikke i stand til at løse gåden på 10 sekunder, men hvis du gjorde, kan du være godt tilfreds med dig selv!

Her nedenfor redegør vi for svaret!

Det rigtige svar er C, da den ikke har nogen øjenbryn, hvilket både kat A og B har.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis du svarede korrekt, eller hvis du bare gerne vil sende en udfordring videre til dine venner!