Udfordring forvirrer: Hvor mange tal kan du se på billedet?

Man bliver aldrig for gammel til hjernegymnastik. At træne hjernecellerne er sundt og nok tiltrængt – især i en tid, hvor teknologien hjælper os med det meste.

Mine veninder og jeg har haft en bogklub, hvor vi talte om de bøger, som vi havde læst, men i dag løser vi i stedet gåder af forskellige slags.

Ved det ene møde kan det være krydsord, det andet om gåder og det tredje om optiske illusioner.

At rense hjernen med en gåde eller udfordring kan være både sjovt og spændende. Det giver et lille afbræk fra en ellers stresset hverdag.

Hvor mange tal?

Jeg prøver at få mine børnebørn til at forstå det her, men de sidder bare med deres mobiltelefoner og iPads. Nu kan de smarte gadgets selvfølgelig føre noget godt med sig, men jeg tror, at det kun er sundt at sidde lidt med gåder og lignende.

Af den årsag fandt jeg denne gåde tidligere på ugen. Jeg troede først, at jeg havde fundet frem til det rigtige svar, men det viste sig ikke at være tilfældet.

Det var langt sværere at finde frem til den rigtige løsning, end jeg først havde forventet.

Her nedenfor bliver du præsenteret for en figur med et bestemt antal tal. Nu er spørgsmålet bare, hvor mange tal skjuler sig i figuren?

Det er ikke helt nemt. Men ingen grund til at føle dig presset, tag dig al den tid, du behøver

Fandt du det rigtige svar?

Jag sad nok i to eller tre minutter og var sikker på, at jeg havde fundet det rigtige svar – men det var ikke tilfældet.

Hvis du har fundet 4 til, kan jeg fortælle, at der er flere.

Under billedet giver jeg dig det rigtige svar.

Pixabay

Svaret er, at der er hele 10 tal på billedet! Se løsningerne nedenfor!

Fotokilde: APost

Fandt du mindst 5 tal? Så tryk på del-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!