Test: Er du klogere end gennemsnittet? Find symbolet, der stikker ud

Man kan sige meget godt om nutidens moderne samfund, men som med alt der er også en bagside af medaljen. Vi kan utroligt nok rejse ud i rummet, en lille computer i lommen og sende penge til hinanden på et par sekunder.

Men et af de store problemer er dog, at vi med al teknologien næsten ikke behøver at tænke selv længere. Teknologien klarer det meste for os, og derfor har vi nok brug for mere hjernegymnastik end tidligere. Det er jeg i hvert fald overbevist om – og så snart jeg sætter mig ned med en lille hjernevrider, føler jeg, at hjernecellerne begynder at vågne.

Det er vigtigt at være frisk i både krop og hjerne!

Hjernevrider

Netop derfor tænkte jeg, at jeg ville byde jer på en hjernevrider, som med garanti får hjernen til at arbejde i en lille stund.

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er man klogere end gennemsnittet, hvis man løser udfordringen inden for 10 sekunder  – men uanset om man vælger at tro på den påstand eller ej, er det altid got at stimulere hjernecellerne!

Hvad stikker ud?

Det handler om at finde symbolet, der stikker ud – og du har 10 sekunder. Hvis du bruger længere tid til at finde symbolet, så har du snydt!

Okay, nu starter vi! Held og lykke!

Fandt du symbolet, der stikker ud? Ellers giver vi dig svaret nedenfor.

Løsning

Er du klar? For her kommer løsningen!

Der var den! En boomerang blandt alle bananerne. Den var ikke let at finde, men nu føles det næsten indlysende!

Fandt du boomerangen? I så fald godt gået!

Tryk nu på DEL-knappen for at udfordre dine venner!